![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיה בבי"ס, בקרוב היא תצא..
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:05 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
👍🏻
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:05 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה היא בבית הספר עדיין?
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:08 PM
|
||
היא יצאה. אני הפסדתי מדעים! אין לי מושג מה היא למדה..
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:16 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי יש היום במערכת מדעים רק שאני אוהבת מאוד ללמוד מדעים אז חבל שפספסתי אבל לא נורא.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:20 PM
|
||
היה לי היום 4 שעות של מדעים
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:20 PM
|
||
וואו
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:21 PM
|
||
ושעה אחת של שפה
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:28 PM
|
||
שפה - שיעור נוראי עם מורה כמו שלי, קוראים לה ליאת burg אבל כולם קוראים לה ליאת boreg הבנתן? היא נוראית!!!!!!!!
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:30 PM
|
||
המורה שלו לשפה נשמעת כמו רובוט ומידי פעם היא מגדילה את הקול שלה או משנה אותו והיא ממש מפחידה אותי לפעמים
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:30 PM
|
||||
חחחחח לא יפה! ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:32 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!
שפה זה לא כזה נורא! לי יש פרמקלצ'ר (שתילת דברים וטבע וכאלה) וזה ממש מעצבן כי בזמן זה יש תיאטרון! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי יש מורה נוראית למתמטיקה היא נותנת לנו מבחנים בלי ללמד את החומר ואז היא מאשימה אותנו שקיבלנו ציון נמוך!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
מה?! היא כל הזמן צורחת וחברה שלי ממש רגישה לרעשים! אין לה טיפת אמפתיה והיא נוראית, פשוט נוראית! גם הקול שלה קצת צרוד וזה נוראי!!!!!!
|
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יותר נורא ממה שנשמע
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |