![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 13:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'ורג' שקט!
בעצם, רון, תפתח אתה. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 13:21 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר... אני מודה שזה מצחיק🤭
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 13:44 PM
|
||
וו-הו! ניצחתי בהתערבות!! אני רק צריכה לזכור להגיד לחברה שלי שניצחתי...
----- שמישהו ייפתח את הצרחן עכשיו!! הוא בקרוב ייתפוצץ ואז אתם, פרד וג'ורג' תצטרכו לנקות!! מובן?! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 14:04 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול לפתוח אותו אמא, אם את רוצה.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 14:09 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקט פרס, תן לי, אני מומחה לצרחנים
--------- הממ מסתבר שאני בבידוד. באסה וזה. -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 14:46 PM
|
||
לפחות לא היה לך בידוד על היום הולדת.. נראה לי, אין לי מושג.
------- שמישהו ייפתח את זה כבר! קדימה!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 15:09 PM
|
||
אני מעלה עכשיו את הפעילות בעמוד הראשי! כולם להתכונן
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 15:26 PM
|
||
תגובה כי... אממ... רציתי להגיב
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 15:34 PM
|
||
תגובה טובה, עפתי לראות מה הפעילות (שאני יודעת מה יש בה) שמאיה פירסמה. ביי!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 16:04 PM
|
||
מי שראתה את הפעילות: כולן צריכות לכתוב אם הן משתתפות או לא, גם אם לא אז תכתבו. אי אפשר להשתתף באמצע! טליה את גם תשתתפי אבל את לא מתוגמלת
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 16:56 PM
|
||
צונזר, כי מאיה הכריחה אותי...
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 17:22 PM
|
||
טליה, לא ככה זה עובד, תצנזרי שניה
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 22:05 PM
|
||
טוב, אוליבנדר שלח אליי ינשוף וכתב שצריך להחליף את השרביטים שלכם, קדימה בואו!
|
|
פורסם ב: Oct 7 2021, 22:08 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בא!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2021, 08:30 AM
|
||
אני לא!
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |