![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מעליב? למורים זה מדהים!
ואם מדברים על ינשופים, את יכולה לענות לינשוף ששלחתי לך? -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:20 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנות, נחשו מה?
יש לי חדשות (א) דירות! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
;)
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:32 PM
|
||||
דירות פעילות מאוד דירתית *אחותי צורחת לי מהסלון*. "מה?! מה את רוצה, ילדה?!" אני קוראת לה בכעס. "מתי תהיה לי דירה משלי?" היא שואלת. "מתי שרון יתחיל להיות אחראי(סליחה רון)" אני מגלגלת עיניים וחוזרת לחדר שלי. מה קרה כאן עכשיו? זו הייתה הפתיחה לפעילות הדירתית שלנו... איך זה קשור? כפי שאתם יודעים הוויזלים הם טוב... עניים! ואני חושבת שלרוב הדמויות יהיו כמה סיבוכים למצוא דירה... ביל הוא איש זאב וצ'ארלי מגדל דרקונים ועוד כמה סיבות ממש מטומטמות שהמצאתי לפעילות. אוקיי, אנחנו מקשיבים... כל אחד צריך לענות על הטופס שאני אתן לכם ו... אתם כבר תבינו.
[ עדכון! הפעילות תיגמר עוד שבוע בדיוק, ב-29.10. כל מי שישתתף יקבל נום אחד- שתיים, לפי כמות ההשקעה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:39 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קמה, 😊kamalovegood
הדמות שלכם: רון וויזלי איך הדמות תמצא דירה?: רון הלך להרמיוני ושאל אותה איך למצוא דירה. היא הסבירה לו חמישים פעמים והוא כמובן- לא הקשיב. לאחר מכן, הוא הלך ומצא בית כתום, קטן ונטוש ועשה עליו לחש הרחבה. מאז הוא חי שם ומזמין את הארי, הרמיוני ומשפחת וויזלי לארוחה מלאה בעוף מדי יום. איך היא תתאים לצרכים שלהם?: הדירה היא מאוד גדולה והכלים שם שוטפים את עצמם. בחדר של רון יש מקום לכל הפוסטרים של התותחים מצ'אדלי, המון ממתקים, סוודרים שמולי סרגה, שאריות מהמתיחות של פרד וג'ורג' וכמה ספרים שהרמיוני קנתה לו ("רונלד וויזלי!, אתה חייב להתחיל לקרוא ספרים! קח, אתה תודה לי אחר כך.") הערות\הארות\דירות: פעילות מגניבה! ![]() מקבלים נומים על השתתפות? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:40 PM
|
||
שם+כינוי: טליה, בצד, הדמות שלכם:מולי איך הדמות תמצא דירה?: תבקש מהארי כמובן! איך היא תתאים לצרכים שלהם?: יהיה בה המון אוכל ומצרכים וכלי בישול וזה תמיד יהיה נקי ואסור לתאומים להיכנס! הערות\הארות\דירות: דירותתתתתתת. אני אוסיף לך נומים -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:43 PM
|
||
יצא לשתיכן ממש חמוד! הפעילות נשמעת יותר טוב כאשר אנשים עושים אותה;)
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:56 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אוי סליחה את אממ.. חתול נראלי? או פיל כמו שהודיה אמרה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:57 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקבלים נומים על השתתפות בפעילות?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:01 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ברור
נראה לי -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:03 PM
|
||||
האמת היא ששכחתי לברר, חרשים אתם כנראה לא תקבלו כי אני לא יכולה לתרום בכל ממני, ואני לא כל כך בטוחה מאיפה החרמשים מגיעים, אני אבדוק עם טליה לרגע -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:22 PM
|
||||
דווקא לי יצא השאלונים זאב חח -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז.. מסתבר שאני בבידוד. אוף, ממש אין לי כוח לזה
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:28 PM
|
||
שוב?! אוי באסה לך..
אני לא הייתי בבידוד אף פעם (ואני שמחה על כך), אני אעשה (במיוחד לכבודך. אני מקווה שאת מבינה כמה ברת מזל זה עושה אותך.) רשימה של מה אפשר לעשות כשמבודדים מספר 1 יהיה כמובן לחפור בויזלים -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:30 PM
|
||||
אני הייתי בבידוד כל השבוע ובשלושה ימים האחרונים אני ממש חפרתי, ויש לי שאלה חשובה, מותר לכן טךפונים בבית ספר? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |