![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:30 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן מאיה?
מה את צריכה? או שבא לך לדבר בווטסאפ? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:31 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, כשהיא תענה תכתבי בבקשה מה היא ענתה😂 -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:32 PM
|
||
אני פותחת לנו עוד אשכול משפחה כשנגיע ל100 עמודים. ולטליה, ראית מה כתבתי לך? אל תתגמלי בנומים את הפעילויות
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מסכימה, תגידו היא יכלה לכתוב שזה לאמת או חובה?
אפשר לחפור -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאאאא -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:33 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסור לה לכתוב שזה לאמת או חובה1
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
ענתה מצטטת:
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הודיה, היא כתבה בסוף שזה לאמת או חובה + זה:
![]() כמו שאיתמר היה אומר: אלו ראיות חשובות! זה תיק! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:34 PM
|
||
אתן עדיין על קרימינולוגיה לא?
דרך אגב חזרה לחפירות -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:35 PM
|
||||
זה מוזר שאתן מכירות שמות של אנשים ואנשים לפני שאני בכלל התחלתי להתכתב עם נטע -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:35 PM
|
||
נכון, אבל עדיין. בא לי כבר שנגיע לחלק של הבלשות! מקווה שהולך טוב עם ארז ומיה!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:36 PM
|
||
ארז ומיה...?
עכשיו תורי לשאול! קמה, אמת או חובה? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:36 PM
|
||||
כןןןןןןןןןןןןןןן מיה מזה נחמדה אני עומדת לעשות 2 פעילויות בגאוץ על דברים שלמדנוווווווווו -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:37 PM
|
||
מורים בבי"ס שלנו..
ארז מלמד אותי ואת מאיה חדרי בריחה ווירטואלים (כמו שאמרתי לך ג') והוא ומיה מלמדים את מאיה ועוד חברות שלנו שלא בפורטל אמנות וטכנולוגיה נפגשים לא? לא בטוחה שזה השם של הקורס.. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:38 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר גם להשתתף באמת או חובה?
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |