![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקצפו כולן. איסור דיבור לכמה דקות. אני כותבת לחבר הנהלה אם אפשר לפתוח עוד אשכול.
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממממ א-אמת? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנות! תפסיקו להתעלם ממני!
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:45 PM
|
||
חובה ומה צונזר?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:45 PM
|
||
בנות! מי שמדברת מוצאת מהמשפחה. לא לדבר!
מותר לדבר עכשיו וואי ממש עבד האיום -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:46 PM
|
||
לי מותר? ולמה לא לדבר?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:48 PM
|
||
כי כתבתי לאחד מחברי ההנהלה בקשה לפתיחת אשכול חדש כי אנחנו חופרות. רק מזהירה שעוד מעט ינעל
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:48 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, שבת, אני צריכה ללכת..
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:49 PM
|
||
אני עוד מעט הולכת לאפות בראוניז
לגרות את טליהההההההההההההההההה בראוניז בראוניז בראוניז בראוניזז -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:49 PM
|
||
ביי!
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:50 PM
|
||
בראוניזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:54 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חובה עלייך חובה עלייך לתרום 20-30 חרמשים למשתמש המעודף עלייך מכאן ולהגיד למי תרמת! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:55 PM
|
||
אוקיי
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:55 PM
|
||
יאללה תרמי
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:56 PM
|
||
תרמתי!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |