![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ, למה הורדת את השיר מהחתימה שלך?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:35 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשעימים! ישש!! טוב, ועכשיו הרשימה על:
מקום ראשון במשהו! אני אסביר... לכל משתמש/ת יש תכונה כלשהי שהוא "מקום ראשון" בה, אז בעצם כאן אני אכתוב במה כל משתמש/ת מקום ראשון! קמה- רייבנקלויות טליה- אגרסיביות.. מאיה- הסתבכות בצרות (חזרי אלינו במהרה!) יולי- היכנעות לחפירות שלי יעל- נהיית כמו יולי! אוף! גלי/גילי/ג'- הפלפאפיות הודיה- שובבות (?) אני- ציניות יתר זהו נראלי, מקווה שלא שכחתי אף אחד.. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:36 PM
|
||
זה למה לקח לך כל כך הרבה זמן.. מקווה שיחפרו איתנו עוד!!
ולמה קיבלתי .. אחרי האגרסיביות? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:37 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כל כך הרבה זמן, בדר"כ אני עושה את זה באיחור של כמה דפים
סתם, לא רומזת כלום לגמרי באמת. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:39 PM
|
||
מתישהו אני אצרף את הכל לרשימת קישורים ואשים בדף הראשי.
ויש לי אתגר: להגיע למאה דפים לפני שייגמר הבאן של מאיה! יאללה מי איתי? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:40 PM
|
||
מתי בדיוק הוא נגמר?
אבל אז מאיה תפסיד את זה.. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:50 PM
|
||
מחר, אין לי מושג באיזו שעה.. בטח סביבות 18:00 אז היא שלחה לי את ההועה שהיא מושעית. נוווווו בא לי לשגע אותה! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:51 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיאלו מחר?
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:53 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו משהו קרה כאן, בקושי חפרתן!
היי, חזרתי! תתכוננו למשהו ארוך!(הוכחה לכך שאני חפרנית) מאיה קיבלה אזהרה? איך ואיפה היא עשתה ספאם? אני פשוט הייתי ממליצה לה להפסיק לכתוב דברים, כמוני, עשיתי ספאם אחד שבו שאלתי מה זה ספאם!! ואז לא עשיתי ספאם ואחרי חודשיים בערך התחלתי להשתתף באשכולות ובשרשורים(המושיעה שלי - חפרנית, יעל). איך יש לה כבר באן אזהרות של 30÷? מה זה אומר? עם היא עשתה כל כך הרבה ספאם, איך היא רק על 30? איך השעו אותה?!?!? רק אני חושבת שכללי האתר נבזיים? אנחנו רק ילדים שנכנסו לאתר של הארי פוטר! סיימתי, לא יצא ארוך כמו שציפיתי.... -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:55 PM
|
||
את כל זה- תשלחי להנהלה.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:56 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
30 זה הרבה יחסית. לדעתי החוקים יכולים להיות לא טובים לפעמים אבל לא ״נבזיים״ כיאלו, אף אחד לא אוהב שעושים לו ספאם באמצע סיקור, דיון, שירשור…
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:58 PM
|
||
זה לא שיש לה 30 אזהרות, יש לה 3 וזה מראה שאם יש לך 1 אז זה 10% כלומר אחוז.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 19:59 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו באמת לא אוהבים, ותא ענו לי עשו לי ספאם הרבה פעמים... אבל האנשים לא תמיד יודעים שהם עושים ''ספאם'', הם גם לא יודעים שהם עושים משהו רע! אני מודיעה לכם כאן, אני לא קראתי את החוקים, באמת! ואני חושבת על לנטוש את האתר כל כך הרבה פעמים בגלל החוקים האלו ולא תמיד בגלל משהו שאני עשיתי או נעשה לי! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 20:01 PM
|
||
כן, זה נכון, אבל כמו שיולי אמרה צריך פשוט לא לעשות דברים גדולים אם לא בטוחים שמותר. וגם, הכיף והחברות באתר עולים על החוקים והדברים המבאסים
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 20:02 PM
|
||
קודם כל יולי זה *כאילו לא כיאלו.
דבר שני זה לא שהיא עשתה 3 ספאמים וגירשו אותה, אמרו לה, העירו לה ושאלו אותה עם היא צריכה עזרה בלהימנע לספאם, והיא המשיכה להספים. אני אמרתי לה להפסיק להספים או שהיא תקבל באן (מה שקרה) והיא המשיכה בטעות אבל עדיין המשיכה. אחרי 10-15 ספאם בערך היא קיבלה את האזהרה הראשונה שלה. אחר כך הייתה תקופה שקטה קצת ואז היא עשתה בין ספאם לשלושה וקיבלה עוד אזהרה ועוד פנייה של אם היא צריכה עזרה בלהימנע מספאם שתבקש והיא לא ביקשה. מה היא עשתה במקום? קראה פעם ראשונה את חוקי הפורומים שמסבירים באופן ברור מה זה ספאם. כמו המשטרה ברגע שיש פושע והוא יוצא מהכלא (או מקבל אזהרה במקרה שלה) המשטרה ממשיכה להשגיח עליו וזה מה שקרה כאן. ואתן הייתן כאן (או לפחות חלק מכן) כשהיא קיבלה את האזהרה השנייה ועוד פעם "תפסיקי להספים! את עדיין מספימה?" וכו'.. ועכשיו היא קיבלה את האזהרה השלישית שהיא גם: אזהרה שלישית = באן ליום. וגם עכשיו שואלים אותה אם היא צריכה עזרה בלהימנע מספאם ואם כן שתפנה בינשוף. מה היא תעשה? אנלאיודעת. וזו הייתה תקופת ההספאמות + אזהרות של מאיה ע"י טליה. כל הזכויות על סיפור זה שמורות לי ;) -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |