![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 10:19 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ש-לום!
אמא, פרד וג'ורג' מציקים לי שוב. אגב, בלי קשר, יש לי משחק פורום שאני רוצה להציע: בעצם כל אחת ממליצה לויזלי כלשהו לשנות/להוסיף משהו לעצמו, נגיד: משתמשת א': אני ממליצה משתמשת ב': ל- (ויזלי כלשהו, נגיד רון) משתמשת א': ל- (לשנות/להוסיף משהו, נגיד תסרוקת) בשביל שלא יגמרו הויזלים מהר מדי, אפשר אולי לעשות שלא חייבים רק ויזלים, אלא אפשר נגיד בני משפחה/אנשים שקשורים אליהם, נגיד כמו בלטריקס או פלר. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 11:28 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליה036 תשלחי ינשוף פרטי לי או למאיה של המשחק פורום מנוסח.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 11:46 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניב! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 13:04 PM
|
||||
מדהים! תשלחי לי מנוסח דרך אגב, תזכירו לי איך בלטריקס קשורה לוויזלים? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 13:25 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי.
אני לא מוצאת קשר חוץ מזה שמולי הרגה את בלטריקס😅 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 13:49 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hedwig888- שלחתי למקגונגל123
😊kamalovegood- צדקת -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 13:50 PM
|
||||
לגבי מה? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 13:52 PM
|
||||
מעולה! אפשר לשלוח לטליה, אין בעיה, אבל טליה תזכרי להעביר לי כדי שאפרסם. ובלטריקס קשורה בגלל שמולי הרגה אותה? זה אומר שלוולדמורט יש הרבה קרובים.... -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 13:57 PM
|
||||
לא🤣 היא לא קשורה למולי. הקשר היחיד שיש בין בלטריקס למשפחת וויזלי- שהוא גם לא משפחתי וגם די רחוק הוא שבלטריקס היא בת הדודה של סיריוס וסיריוס חבר של ג'יימס שהבן שלו זה הארי שהתחתן עם ג'יני וויזלי 😅 בקיצור... אין קשר ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 13:57 PM
|
||
מאיה, היא יכולה לפרסם לא? וגם פעילות עומדת לעלות בקרוב....
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 14:49 PM
|
||
אה דרך אגב, את הפעילויות אי אפשר להעלות באשכול נפרד, אפשר רק באשכול שלנו, אז אני בודקת ממך ומפרסמתאם אישרת
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 14:54 PM
|
||
בבקשה תאשרו.
נראה לי שזה יהיה ממש כיפי:) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 14:58 PM
|
||
היי קמה, למזלך, המשחק עכשיו מתפרסם! אני מפרסמת בעמוד הראשי
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 15:02 PM
|
||||
מה המשתמשים צריכים לעשות כדי לזכות? ותודה! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2021, 15:15 PM
|
||
היי, איפה להתחיל את משחק הפורום? פה?
אם כן אז: אני ממליצה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |