![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 20:07 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת אוהבת את הכיף באתר, אבל מי שהקים אותו צריך להבין שלמרות שזה אתר מצליח מאוד זה אתר לילדים. בקיצור אתן יכולות להבין שאני מאוד דרמטית, כועסת, ונסערת -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 20:19 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אם לא היו את החוקים האלו, מעצבנים ככל שיהיו, האתר יהיה מלא בספאמרים ותוכן בוטה או לא איכותי, ולא יהיה אתר מכובד שמדבר על הארי פוטר ועוד דברים, שאפשר לרכוש בו חברים, לדבר בערך על כל נושא שתרצי ולכתוב כאוות נפשך.
וואו יצא ציטוטי -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 20:37 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציטוטי מדיוק.
וגלידה?😂 בא לך לחפור קצת? ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 20:58 PM
|
||||
אני מאמינה לכן! ואני יודעת שמה שאתן אומרות הוא נכון. אבל אני גם מאמינה שאיך שהחוקים האלו נבנו, זו לא דרך טובה, זו לא דרך נכונה וזו לא דרך ששווה את המאמץ של אנשים להשתתף באתר -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 20:59 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי תכתבי את זה לצוות האתר.
אני בטוחה שהם ישנו כל מני דברים אם הם ידעו שזה מפריע... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:01 PM
|
||
אבל לא אכפת להם!
-------------- אני מצטערת עם אני נשמעת כמו משוגעת אבל לא כל כך הרבה אחרים יבינו אותי... -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:01 PM
|
||
איך את יודעת שלא אכפת להם?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:04 PM
|
||||
זה יותר בסגנון שעולה לי לראש אבל אפשר לראות שברגע שאתה הופך לאחד,ברגע שאתה אפילו הופך להיות מנהל אתה מתחיל לחשוב שאתה יותר טוב מאחרים ואתה מתנהג מגעיל, אני יודעת שלא כולכן תסכימו אבל זו הדעה שלי! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:07 PM
|
||
אני לא חושבת שזה לא נכון. אני פשוט חושבת שאם תפני אליהם אז יש סיכוי שהם יעשו משהו בעניין😄
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:30 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלק מההנהלותיים אחלה, חלק פחות..
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:31 PM
|
||
נכון.
ותמשיכי את השרשור❣ -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:38 PM
|
||
המשכתי! תמשיכי את!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:39 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלת את החרמשים ששלכתי לך? בכל אופן תודה על העיצוב!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:40 PM
|
||
קיבלתי, ואין בעיה! אם את צריכה עוד כאלו בעתיד תשלחי לי הודעה! ותנסי לשכנע את אמא שלך שתיתן לך לישון אצלי שבוע הבא עם לא היום..
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 21:43 PM
|
||
עיצוב למה?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |