![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 98 99 [100] 101 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 12:26 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, רשימה! תציעו רעיונות!
אוף! הגענו! טוב, כמה רעיונות לפני שאני מעלה...? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 12:28 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתן יודעות שזה לא כל כך נורא שהגענו לעמוד 100?
רשימת פירות לכל אחד. אני גלי! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 12:28 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צדקתי!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 12:29 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ידעתי/נו! אוקיי, טליה שלחה לי רעיון מוצלח אז אני עושה אותו, אבל לפני זה אני הולכת לאכול אז אל תחפרו יותר מדי, מיד אחרי תגיע הרשימה! ביי! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 12:30 PM
|
||
בנות, חשוב לי מאוד שלא תבואו ותפיצו את השם שלי בכל מקום, אוקיי?
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 12:35 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמובן. אני ממש מצטערת שחקרתי אותך ככה😅 ![]() להמשיך לקרוא לך גלידה?🍨 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 12:37 PM
|
||||
החקירה לה הייתה נוראת כל כך ואני אוהבת תשומת לב ( ![]() ![]() -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 13:04 PM
|
||
ברור שלא נפיץ את השם שלך, לא חשבנו לרגע לעשות את זה.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 13:08 PM
|
||
או תודההה
מתי הרשימה? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 13:10 PM
|
||
עוד מעט תגיע!
יש לי הודעה חשובה: היום אמא שלי עשתה לי חקירה בפורטל, ואחרי זה צינזרתי כמה דברים. אני מבקשת שמעכשיו תנסו להימנע מלכתוב את השם שלי, אפשר פשוט לכתוב "ליה" או ""א'". זה בסדר מדי פעם, אבל כרגע אני מנסה לא לחשוף הרבה פרטים אישיים עליי. אפשר גם שם בדוי אחר, יש לכן רעיונות? טוב, ועכשיו- הרשימה!! היום, הרשימה על........ מה שגילינו על כל משתמש/ת! אני לא כוללת את יובל, יעל, יונתן ונתנאל כי הם לא היו כאן הרבה זמן. קמה- גרה בקיבוץ כלשהו ג'- הבטחה זאת הבטחה. טליה- מאוווווד אוהבת לריב עם מאיה.. הודיה- מרושעת מאוד. מאוד. מאווווווד. מאיה- לא קראה את חוקי הפורום מספיק טוב.. אני- חושפת מלאאאא פרטים עליי. אבל התחלתי במלאכת הצנזור! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 13:33 PM
|
||
מעכשיו קוראים לי אליזה!😝
גם אני צריכה להפסיק לחשוף דברים למרות שאתן בכלל לו יודעות אם זה השם האמיתי שלי... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 13:37 PM
|
||
כן, בואו נקרא אחת לשניה בשמות שהמצאתי!
הנה רשימת השמות -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 13:46 PM
|
||
אני בעד
![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 15:17 PM
|
||||
רשימה קצת מסובכת... אולי שמות אחרים... ומה עם רשימת תהפרות המבוקשת שלי!? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 15:34 PM
|
||
מה מסובך בה??
את מתכוונת רשימת פירות? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |