![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 10:19 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יולי, לאנוש
איזה וויזלי אני מעוניין להיות: פרד וויזלי האם אני מבטיח להיות פעיל(לא יותר משבוע וחצי ללא פעילות): כן הערות/הארות/תפוזים: -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 11:53 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרד, רשומה! ברוכה הבאה למחילה :)
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 12:36 PM
|
||
וו-הו! פרד את ואני נעשה כל כך הרבה מתיחות יחד! יש לי רעיון על ארתור (פסט, פסט,) נו, מה את חושבת?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 13:39 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: א', ליה036
איזה וויזלי אני מעוניין להיות: פרסי ![]() האם אני מבטיח להיות פעיל(לא יותר משבוע וחצי ללא פעילות): לא- ברור שכן! הערות/הארות/תפוזים: אני מעדיפה ענבים אבל יש לי בקשה: נוכל לדבר בלשון נקבה אחת לשנייה? כי א' יש פה רק בנות, וב' אולי אני נגיד דמות של בן אבל אני בת... -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 15:01 PM
|
||
ברור! לא התכוונתי שנפנה אחת לשניה בלשון זכר אם אתן בנות, סתם תיכננתי שנקרא אחת לשניה בשמות של הדמויות:) פרסי, רשומה. ואגב, מעכשיו דמות ג׳ורג׳ פנויה, ומצטרפת אלינו למשפחה מולי וויזלי חדשה - טליה (פרופ'מקגונגל)! היא בשבוע ניסיון
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 15:08 PM
|
||
וו-הו! חמודים/חמודות, מה תרצו לאכול? אתם רעבים? קר לכם? הכל טוב? ג'יני מתי הארי יבוא? אני חושדת שהוא רעב.
------ מאיה, תודה שקיבלת אותי! סיקורים ייתקבלו בברכה ואני מתכננת לסקר את רוז, מציעה לכתוב מדריך. אני יכולה לכתוב אם לא בא לך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 15:11 PM
|
||
את לא תקבלי נומים, אבל תוכלי להתגמל על הסיקור בפישפשוק של פורום דיבורים
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 20:41 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 21:52 PM
|
||
היי פרסי! איך בעבודה? אתה רעב? הכל בסדר?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 22:55 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 15:10 PM
|
||
היי ויזלוש! בואו נחיה את המשפחה! קדימה!
תסקרו, תשלחו פעילויות ואתגרים שבא לכם, תדברו ותתדיינו (מלשון דיון)! קדימה בואו נחיה את המקום הזה!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 16:01 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: קמה, "😊kamalovegood"
איזה וויזלי אני מעוניין להיות: רון האם אני מבטיח להיות פעיל(לא יותר משבוע וחצי ללא פעילות): כן הערות/הארות/תפוזים: הוויזלים שולטים! אשמח שתצרפו אותי:) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 16:41 PM
|
||
מאיה אני לא בטוחה שאני יכולה, אבל שתינו בשבוע ניסיון אז מקסימום לא...
------- רשומה! אני אעדכן בקרוב את הרשימה. ------ מאיה, אם אני לא יכולה (ואני מקווה שאני יכולה) תערכי או משהו, טוב? יופי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 17:13 PM
|
||
רון, רשומה :)
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 19:16 PM
|
||
שמישהי תבקש מהנהלת הפורומים למחוק את ההודעה שמעליי (אם זה אפשרי)...
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |