![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2021, 20:13 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😁 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2021, 20:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם שאלה:
אם הוויזלים היו מוגלגים כמה פעמים היו זורקים אותם מבי"ס? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2021, 21:04 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2021, 21:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה כן זה ממש מעצבן. אם אני אפתח משפחה או משהו כזה היא תהיה מלאה בספאמים ופעילויות ללא אישור. או לפחות לא הודעות מודגשות מעצבנות ש - גרררררר! יאפ. בכל מקרה, נחמד שנרשמת וכו' -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2021, 22:14 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו יום הנערה הבין לאומי זה מחר?? מזל טוב לנו ;)
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2021, 22:21 PM
|
||||
דמייני שהוויזלים הם מוגלגים, השאלה שלי: כמה פעמים היו זורקים כל אחד מהם מבי"ס? ההימור שלי: מולי וויזלי: 0 או פעם אחת מסולקת ארתור וויזלי: 1-2 סילוקים צ'ארלי וויזלי: 1 ביל וויזלי: 2-3 פרסי וויזלי: 0 פרד וויזלי: 10 פעמים לפחות ג'ורג' וויזלי: 10 פעמים לפחות רון וויזלי: 3-4 סילוקים ג'יני וויזלי: 2-3 סילוקים ואלו ההימורים שלי! תהמרו גם! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 08:34 AM
|
||
אני לא מאמינה שאת צ'ארלי היו מסלקים פעם אחת, כלומר, אנחנו מדברות על האיש שהבריח דרקון לא חוקי, כן?
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 08:45 AM
|
||
הממ, צודקת בעצם 4-5 פעמים כזה, את הארי היו מסלקים לפחות 20 פעם...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 08:48 AM
|
||
חח כן, אולי😂
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 11:48 AM
|
||
לא, לא אולי, בטוח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 14:46 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום הנערה שמח+יום עליית העונה השנייה של מועדון הבייביסיטריות (למי שרואה שזה אני וקמה)!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 14:49 PM
|
||||
ישששששששששששששששששששששששש! נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! רק חבל שאין לי נטפליקס ואני צריכה לראות את זה אצל דודה שלי... בכל מקרה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ![]() ![]() ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 14:59 PM
|
||||
פשוט תבקשי ממנה את האימייל + סיסמה ותוכלי לראות מכל מכשיר, לי נגיד יש נטפליקס במחשב ובאייפד... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:19 PM
|
||
תודה
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:24 PM
|
||||
ראיתי את הפרק הראשון וחצי מהפרק השני, לא הכי טוב והחליפו את השחקנית של דוןןןןןןן ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |