![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:34 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל, לא הכי אהבתי... מ"פ בדרך! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:38 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לה לה לה
קמההה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:42 PM
|
||
טליה את לא מפרסמת מפ. יש מספיק דברים פתוחים
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה פתוח???
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:50 PM
|
||||
פרסמתי! ומאיה מקסימום תורידי כמה דברים... או שתיתני לי לפרסם כתגובה! ותשימי פשוט קישור, זה יהיה הרבה יותר קל וכשהזמן נגמר התגובה תצונזר ואת תמחקי את הקישור. מה את אומרת? וכולם תשתתפו במ"פ!! קדימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:55 PM
|
||
היי אנשושים! יש מ"פ חדש ליום הנערה הבינלאומי!!!
בואו תשתתפו! "אבל רון! זה יום הנערה הבינלאומי!" קראה ג'יני בקול. "אני-לא-חוגג-את-יום-הנערה-הבינלאומי!!!" השיב רון בצעקה. "מה קורה כאן?" שאלה הרמיוני בכעס. "רון לא מסכים לחגוג את יום הנערה הבינלאומי! תגידי לו!" השיבה ג'יני. היי, מה קורה? וגם יום הנערה הבינלאומי שמח!! ![]() ג'יני אני מסכימה איתך לחלוטין, רון אתה צריך לחגוג את היום הנהדר הזה! הגיע הזמן למ"פ חדש על יום הנערה הבינלאומי! רגע, את עושה משחק פורום על יום הנערה הבינלאומי? ![]() ![]() כן, כן, רון ידידי וזה מה שנעשה: משתמשת א': אני חוגגת משתמשת ב': את יום הנערה הבינלאומי משתמשת א': בכך שאני משתמשת ב': צורחת על רון שישים את הסוודר שכתוב עליו 'אני פמיניסט' בורוד. לא חייב דבר כמו זה, אפשר גם כמו להעלות את המודעות או דברים כאלה, עדיף שזה יהיה קשור לוויזלים כמו הדוגמה. זה ברור? תהינו! אני אתחיל: אני חוגגת ומאיה, אי אפשר לפרסם שתי תגובות ברצף באותו אשכול אז אני מפרסמת מהמשתמש שלך טוב? נהדר! תתחילו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 15:56 PM
|
||||
מ"פ -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 16:10 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חוגגת
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 16:11 PM
|
||
את יום הנערה הבינלאומי (אני חייבת קיצור! אולי ינה"ב? תחשבו אתן...)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 16:16 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ב"ש
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ינה"ב נשמע מוזר אולי את י"ה הבינלאומי? או את יום הנערה הב"ל? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 16:20 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי ואבויייייייייייייייייייייייי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 16:22 PM
|
||
זה לא כזה נורא
אבל הן נורא כאלה בוגרות וגם הכלב של קריסטי מתתת!! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 16:42 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭 טוב, די עם הספוילרים... ----------------------- בכך שאני -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 16:44 PM
|
||
לא ראיתי את הפרק הזה אבל כלב מת זה נורא, פשוט נורא. לאבא שלי מתו איזה 60 כלבים (מזקנה), לבת דודה שלי מתה הכלבה שלה, לי לא מתו אבל נראה לי שזה ממש מבאס...
ואני אמשיך את המ"פ: אני (מולי) צורחת לארתור ולילדים שיבואו כבר לתמונה המשפחתית עם הלבוש המיוחד של היום (אל תשאלו, פשוט אל תשאלו. אבל מעורב בזה סוודרים ורודים, צעיפים, כפפות וגם 5 זנבות...) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 17:30 PM
|
||||
לי מתה כלבה שהייתה בת 18, זה היה ממש עצוב כי היא הייתה של ההורים שלי מעוד הרבה לפני שנולדתי ![]() ![]() ![]() אבל בחזרה אל המשחק פורום אני חוגגת -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |