![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת, אני סתם מתחכמת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:53 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א - אני יודע טוב מאוד דקדוק, אני בטא וכמעט בצוות תוכן כבטא, אני לא הולך לבדוק בדיוק מי נמצא כאן ב - כע אבל לא צריך "ספיידרמן, אנא שמור על החוקים...בלה בלה בלה...תודה." את נשמעת כמו ירין. ג - ? ד - ): כלבים מתים זה ![]() ה - את כאילו כיתה א'? סתם חחחח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:54 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והלועזי?😅 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:55 PM
|
||
לפי הלועזי את תגלי בת כמה אני ;) אני אתן לך רמז: כמו ילדה בכיתה שלי רק שהיא שנה אחת לפני.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:57 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד מובן חחח
התכוונתי לשאול אם הלועזי גם בחנוכה. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:58 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, זה היה מאוד נחמד מצידך ![]() סתם ואגב, טליה, את ומאיה באמת נשמעות קצת כמו ירין ![]() רואה ספיידרמן או איך שלא קוראים לך? שווה להיות ויזלי! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:58 PM
|
||
בשנה שבה נולדתי כן וגם כל 18 שנה...
וליה036 לא אכפת לי, זה סתם לפי המצב רוח שלי... -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:00 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת גם לי זה קורה הרבה שאני פשוט כותבת דברים
בלי לחשוב בדגש על הרבהההההה וקוראים לי אנה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:01 PM
|
||
אוקיי, יש לי דיון (קצת מוזר) :
אזזזז הרבה אומרים שג'יני היא דמות מיותרת וששינו לה את כל האישיות... מעניין אותי מה אתם חושבים על זה... אני חושבת שכן שינו לה קצת את האישיות אבל היא בכלל לא דמות מיותרת! וגם בגלל היני ![]() בהצלחה! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:02 PM
|
||
מבינה
וקמה: לא הכי הבנתי את הדיון, את מתכוונת לזה ששינו לה מתישהו את האישיות אם כן אז למתי את מתכוונת? כי יש הבדל גדול בין השנים: 1-3 4-5 ו6-7. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:02 PM
|
||
אממ מי בדיוק אומר את זה?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:03 PM
|
||
היא נולדה ב4 לדצמבר
![]() ![]() ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:04 PM
|
||
אמא שלי ב- 31
באסה לה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:04 PM
|
||||
הרבה. חחחח ולגבי פרופסור מקגונגל123: או טליה...? אני מניחה שמהשנה השנייה בערך... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:05 PM
|
||
מה?!
זה סילבטר זה שווה ברמות, ומאיה אל תדאגי אני אחזיר לך. ובגדול! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |