![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:06 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני חושבת שזה קצת נכון, כי באמת בסרטים היו פחות קטעים שלה מול האחים שלה ורוב הקטעים שלה הם עם הארי
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:06 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מגלגלת לך עיניים טלפתית. אנחנו נפגשות מספיק פעמים בשבוע בשביל שתקלטי את זה. רגע, מה אם קובו קלט את זה? הוא נובח עכשיו? אה ואנשים אחרים תתעלמו זה קטע ביני לבינה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:09 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🎵קטעים של חברווות!🎵
אוקיי זה היה לא קשור לגמרי תתעלמו -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:10 PM
|
||
זה נכון... בסרטים לפחות JK משנה לה את האופי המון!
בשלוש שנים הראשונות היא ילדה ביישנית, תמימה וקצת פחדנית. בשנתיים אחר כך היא יותר בוגרת, היא משתתפת בצ"ד ויש לה חלק הרבה יותר משפיע מאשר האחות הקטנה של רון. בשנים האחרונות היא כבר לוקחת חלק הרבה יותר מרכזי, היא נלחמת נגד וולדמורט, מגנה על הוגוורטס, מתאבלת על פרד ועוד.... אז אני חושבת שיש לה שינויים יותר מדי גדולים באישיות בין השנים שציינתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:10 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןןןן באמת שווה אגב סליחה על מקודם ולפני מקודם אני לא במצב רוח ככ טוב לאחרונה אז......................................... בכל מקרה שמח להכיר אתכם! אני יובל כדי שתפסיקו לקרוא לי ספיידרמן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:11 PM
|
||
כן ידעתי שזה משהו כזה
למה, זה לא מפריע לנו לקרוא לך ככה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:12 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביכ המבחן השני של צוות תוכן קשה מדי
זה לא אפשרי בעליל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:13 PM
|
||
אין בעיה איירומן, סתם צוחקת. אין בעיה יובל.
ואם אתה לא במצב רוח לא כזה טוב תוציא את זה על איזה סונגפיק או משהו בסגנון... לאיודעת אני כשאני במצב רוח רע (אהמ, אהמ, מאיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אני גולשת כאן... -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:13 PM
|
||||
אפילו לא ענית על שאלתי (מנגבת דמעה בבכי) סתם ברור שהוא נובח זה קובו אבל מה הוא נובח..... תגידי מה אביה אמרה פעם על אפליקציה שמתרגמת כלבים? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:14 PM
|
||||
פרשתי מהאתר לא מזמן תאמת ומלא אנשים נעלמו פתאום אבל חלק עדיין לא אז כן, כרגע גם אני מעביר כאן את הזמן במצב רוח הזה חחח באמתתת תראו את השתי שורות הראשונות של המבחן "הנבב השיפוטי האקדמי המתנשא אינו עולה במאום על רחש בחש השירה החברתית המזדמנת מלבד הממצאים הארכיאולוגים המשמשים בסיס לאלבומים מהודרים לשוחרי הבועה." אני לא מבין פה כמעט כלום. אגב אל תפרסמו כי אז אני אפסל כנראה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:14 PM
|
||
כן הכי כיף להביך את עצמך בפורטל במקום בחיים האמיתיים!
כלל לעצמי לחיים: לעולם לא לנסות לעבור את המבחן הזה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:15 PM
|
||||
חחח תאמת שאני לא כל כך מביך את עצמי היו לי פה מלא חברים וכינויים וחרמשים ופאנפיקים אבל לפעמים גם אני מביך את עצמי קצת פה ושם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:15 PM
|
||
הבנתי! נכון יש בחלק מהטלפונים שזה משלים מילים?
אז הם פשוט לחצו על מילים אקראיות! זה לא אמור להיות אפשרי! הה, איזו גאונה אני? הה, -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:17 PM
|
||
ממ תאוריה מעניינת
אבל אז איך יתכן שיש אנשים שעברו את המבחן? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:17 PM
|
||||
חחח @פרופסור מקגונגל123 - חח נכון זה באמת לא אפשרי ולא משנה מאיפה אני מסתכל על זה אפילו גוגל התייאש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |