![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:17 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ אהמ ג׳ורג׳! (לא הכוונה חור מהמשפחה, אני פשוט קוראת לה ג׳ורג׳). אני אף פעם לא כעסתי עליך באמת חוץ מאתמול. ממש כעסתי עלייך אתמול. ממש. באמת. ויש לי חדשות ממש טובות! גלית וכלנית נותנות לנו לפתוח את הספרייה בלי לבנה! מחר!!! (שוב אנשים תתעלמו וג׳ורג׳ תעברי לווטסאפ) וזה ממש חדשות טובות! אני אסביר לך הכל מחר אז בואי מוקדם -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:18 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף לכתוב פה בתשע בלילה.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:18 PM
|
||||
אההה, תני לי רגע... הבנתי! הם עשו אותו לפני שהיה את הדבר הבלתי אפשרי הזה! זהו זה! הרווחתי ביושר את התואר מחוננת!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:19 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואאאו.
(*טון של לעג*) -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:19 PM
|
||||
את במילא מחוננת אידיוטית -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:20 PM
|
||||
אני קוראת לה ארתור והיא קוראת לי ג'ורג', היא אפילו נקראת אצלי בווטסאפ ארתור לא מאיה, את גאונה. לפחות אני הצלחתי להשיג פטור במתמטיקה! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:21 PM
|
||
חח למה?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:21 PM
|
||||
למה מה? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:22 PM
|
||
סתם זה פשוט מוזר
לאמשנה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:23 PM
|
||
בואי נגיד, שעברנו המון מהדברים הטיפשיים שלה יחד...
ואם את רוצה עוד טעימה ממריבות יומיומיות שלנו פשוט תביאי לי יום אחד, כיתה, מורה ואת ארתור. תוך 3 שניות אנחנו בריב -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:23 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שאכין לו גיף כמו הגיף בחתימה שלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:24 PM
|
||
נו, תכין יאללה. אבל אני דורשת הנחה! לא, אני דורשת בחינם!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אה לא לא אני מסודרת, אתן פחות או יותר במריבה הדדית כל פעם שאתן כותבות אחת לשנייה בנו"ד
אבל זה נורמלי לגמרי גם אני וחברה שלי עושות את זה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה חינםםםם מה לרשום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:26 PM
|
||||
או טליה באנגלית עם I או מאיה/HEDWIG888 מעצבנת, לא אכפת לי. ותזכורת לעצמי: לקנות מלא חטיפים ביום ראשון -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |