![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:26 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה את צריכה חטיפים?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:27 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talia? אוקיי תבחרי 2 צבעים למישהו פה יש דיסקורד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:27 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההורים שלך. לא מליאור -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:28 PM
|
||
לי! לא. יש לי רובלוקס וווטסאפ וזום אבל לא דיסקורד.
ובא לי שחור לבן. ומאיה, הסיכוי שליאור תסכים גבוה, מאוד. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:30 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל זה טובמאודד וואי אם מישהו אי פעם ישלח לכם את זה אל תכנסו https://new.swift-il.com// קריפי ברמות שלחו לי והלב שלי על מאתיים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:31 PM
|
||||
למה שלחת את זה!?!?!? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:31 PM
|
||
אז, אתה אומר לא להיכנס ולשלוח ואתה שולח?
מאוד מוזר, אבל לא אכפת לי אני גם מוזרה מאוד. אני מוזרה גאה! וחנונית גאה! ומישהי ששונאת את מאיה גאה! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:32 PM
|
||||
אמרתי לא להיכנסססססססס רק הזהרתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:32 PM
|
||||
את לא חנונית! את סתם מעצבנת! טוב אני צריכה להטעין אז ביי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:35 PM
|
||
אמרה המעצבנת ומאיה תיכנסי דרך המחשב!!!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 21:44 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מונע מאנשים להיכנס בערך כמו להגיד, "יש פה לינק שאם תלחצו עליו תזכו במיליון שקל." -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 22:14 PM
|
||
וברור שזה אמיתי, ברור
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 08:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי... הנה סיכום קטן לנושאי הדיבור של המשפחה עד עכשיו:
1. מועדון הבייביסיטריות 2. מ"פ מוזר כלשהו 3. מועדון הבייביסיטריות 4. גיפים לחתימה (כן, לאן הדרדרתם?) 5. ירין? 6. מועדון הבייביסיטריות 7. כלבים מתים. בושה, באמת. כן, מדהים, עכשיו - מישהו מוכן לדבר על ספרים, משחקי תפקידים או כל דבר אחר שלא קשור לחתימות או להנהלה? -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 10:46 AM
|
||||
לא התדרדרנו גיפים איש טהא בסט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 13:50 PM
|
||
מה באמת קורה עם הגיף שביקשתי?
ומישהי/מישהו חוץ מארתור המעצבנת שלנו יודע/ת מה זה DND או מבוכים ודרקונים (חי או שולחני)? גם שכחת על יום הנערה הבינלאומי (שוביניסטי מאוד), מריבות שלי ושל ארתור, קישורים מוזרים עם אזהרות, דברים אקראיים עם מילים אקראיות ועוד איזה משהו... בקיצור חפרנו המון והגענו ל-20 עמודים! בראבו לנו! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |