![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 19:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אבקש, תודה שאמרת.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 20:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הודיה, אליס7777
איזה וויזלי אני מעוניין להיות: ג'ורג':) האם אני מתחייב להיות פעיל: כמובן כמובן הערות/הארות/תפוזים: -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:23 PM
|
||
ג׳ורג׳, את בפנים, ברוכה הבאה למשפחה ;)
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:27 PM
|
||
היי כולם! מה קורה? פרסי, מה שלא יהיה, אל תסתכלי על המגירה השלישית מתחת לשולחן, באמת, אין מה לראות שם
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:37 PM
|
||
ג'ורג' ופרד! מה עשיתם הפעם?!
כי קיבלתי צרחן מדמבלדור שאומר ששרפתם את מעונות סלית'רין! הארי, זאת לא אשמתך, אל תרגיש אשם. גם לא את הרמיוני ולא את ג'יני. העונש שלכם: בלי מטאטים למשך שנה! ואני גם לוקחת את תקציב הדובשנייה שלכם לחודש! מובן? יפה מאוד! ורון, מזל טוב על זה שאתה מדריך! תמיד האמנתי בך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2021, 21:39 PM
|
||
אמא, את מגזימה! בלי מטאטאים למשך שנה? זה היה רק ניסוי לימודי, באמת!
--------- לא יודעת מה איתכן, אבל לי הכי נוח לדמיין את המשפחה כמו מין משחק תפקידים על הוויזלים, אז אני אדבר פה פשוט כאילו אני משחקת את פרד, אם למישהו זה מפריע שיגיד:) -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 14:41 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה אמא,
אני מקווה שהרמיוני לא תיבחר. אין לי כוח לחפירות שלה... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 15:09 PM
|
||
חה חה! באסה לך! הרמיוני נבחרה!
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:19 PM
|
||
אוי מתוקים :) ככך כיף לראות אתכם רבים ככה! מולי, ארוחת הצהריים מוכנה?
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:23 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😭 --------- אמא?, יש ארוחת צהריים? אני צריך קצת עוף לפני כל החפירות😑 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:27 PM
|
||
עוף?!?!?!?!?!?!?!?!
האם אתה מעז????? איך אפשר לעשות דבר שכזה! בושה! רוצח שכמותך! אתה מעז לבקש עוף? אין לך שום כבוד כלפי בעלי החיים?!?! רוצח!! רונלד ביליוס וויזלי, הסוהרסנים מחכים! *לא נכתב במטרה לצחוק על צמחונים וטבעונים, זה פשוט... ג'ורג'. סליחה אם התוכן פגע במישהו -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:28 PM
|
||
האוכל מוכן חמודים!
וארתור! אל תעודד את הילדים לריב! גם... רונלד ביליוס וויזלי! אל תגיד את זה! הרמיוני לא חופרת! אני לוקחת לך את סוכריות החיות! ---- ג'ורג' ופרד! דמבלדור אמר לי ש'בטעות' שיניתם את הנקודות בשעון החול! אני מזהירה אתכם! אם עוד פעם זה ייקרה אני אקח לכם את תעודות ההתעתקות שלכם ואני אשרוף אותן! מובן? ![]() ![]() ----- טוב, בואו לאכול! קדימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:29 PM
|
||
נו באמת😒
יאללה אוכלללללללל! -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:29 PM
|
||
לאאאאאא! לא את סוכריות החיותתתתת!
אה רגע, אמרת 'לאכול' ?🤩 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:39 PM
|
||
בטח, רון, אנחנו אוכלים ואתה תוכל לאכול את העוף שלך.. כמה נורא, כמה ברברי, לאכול עוף! תארו לעצמכם!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |