![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 13:54 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה גיף?
וג׳ורג׳ שאתה תספר לפרסי או אני? ——- וואי כמה זמן לא הייתי בפורטל -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 13:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון, עוד רגע והיית יוצאת מהמשפחה!
אם אין לך מושג על מה אנחנו מדברות תבדקי בעמודים הקודמים... ואם את מתכוונת אליי כג'ורג' אז אני כבר מולי... -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 14:04 PM
|
||
תאמת את אמורה להיות בחוץ אבל אין לי לב להוציא אותך :)
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 14:07 PM
|
||
למאיה יש לב?! זה חידוש!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 14:08 PM
|
||
לטליה יש שכל! אה לא, התבלבלתי
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 14:11 PM
|
||
מאיה יפה! לא, לא את, מאיה אחרת. את ההפך
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 15:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נתון לוויכוח, אבל שיהיה -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 15:23 PM
|
||||
?? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 15:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשר לשאלה השנייה, כמובן שאני יודעת מה זה DND
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 15:37 PM
|
||
יאיי! בן אדם שיודע!
רוצה מתישהו לעשות הרפתקה יחד (שולחנית)? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 16:01 PM
|
||||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה לספר לי?! ג'ורג' ופרד, שוב פעם התעסקתם לי בסיכות מדריך?! כי אם כן אז אני יודע שאתם סתם מקנאים בי על זה שיש לי סמכות ולכם לא!!
סליחה אם את מתכוונת למ"פ שלי אז הוא בכלל לא מוזר תתביישי לך! ומועדון הבייביסיטריות זו סדרה טובה מה לעשות וירין הוא ירין וגיפים לחתימה זה --- וכלבים מתים זה עצוב 😔😔😔 ואם זה לא מספיק לך אז בואו נדבר על חתולים אז ככה: אההה איכס איכס איכס מסתבר שגם חתולים יכולים להיות סוטים אההה עצה בשבילכם: לעולם, לעולם אל תקראו בויקיפדיה על הזדווגות של חתולים, לעולם. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 16:09 PM
|
||
ג'ורג', פרד ופרסי! תפסיקו לריב!!
ריב אחד ואתם בחדר יחד!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 16:12 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?! זה הוא שהתעסק לי בסיכות!! איך זה הוגן??
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 16:25 PM
|
||||
יואו איזה מזל שהחתולה שלי מעוקרת חתולים זה מדהיםםםם אני צריכה לשנות את הכותרת האישית לזה איך משנים כותרת אישית? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 16:28 PM
|
||
צריך לקנות משנה כותרת אישית בהוגסמיד ב- 15000 חרמשים
כן זה יקר אני חוסכת או לזה או למשנה כינוי מה יותר כדאי לי? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |