![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:04 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:05 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לך.
יש לי מצב רוח מוזר היום -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:06 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:07 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי נעשה מועדון מוזרות
אבל בטח חצי מהמשתמשות באתר ירצו להצטרף אליו אז לא משנה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתכוונת כשבר, ה--- זה הקו של השבר, זה שבר עם שלושה מספרים... זה נראה לי טיפה יותר קשה ממספרים, טיפה. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:08 PM
|
||
או-קיי, אז תהני לך עם - מה שזה לא יהיה.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:10 PM
|
||
תודה?
ותשמחי שאת עדיין לא לומדת כפל של שברים עשרוניים, זה נ-ו-ר-א-י-!-!-! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:12 PM
|
||
אני עדיין חושבת שהחומר של כיתה ד' נוראי, אז אל תדאגי, אני שמחה.
אהההה יורד גשם!!!! ויש רעמיםםם!!!!! יאיי חורף!!!! אוך יש לי מין שיעורי בית מוזרים של לכתוב את חוקי הכיתה או משהו כזה אני בבית ספר דמוקרטי, אז המורה שלנו לאנגלית היא בערך היחידה שעושה לנו שיעורי בית ובוחנים וכאלה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:16 PM
|
||
אני איתך! רק שאצלי יש רק טפטוף קטן, אוף!!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:17 PM
|
||
עכשיו נגמר כבר, אבל קודם היה די חזק!
גשםםם -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:18 PM
|
||
בבית הספר שלי אין מבחנים.
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:19 PM
|
||
גם בשלי חוץ מאנגלית, וגם אז זה פשוט דפי עבודה
המורה שלנו פשוט קוראת לזה בוחנים, והיא אנגלייה, אז זה נשמע בערך ככה: "נאו ווי האב איי בוהאן" (היא השנה מדברת איתנו כמעט רק אנגלית) -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:20 PM
|
||||
כנ"ל אני לא בבית ספר דמוקרטי וזה קצת מוזר שאין לנו מבחנים... אבל... זה כיף😅 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני שונאת את איך שזה קרה. למה מסע בזמן? מסעות בזמן זה מבאס ודי מעצבן ברוב המקרים. חוץ מב"פרדוקס הזמן" (ארטמיס פאול), אבל אני סוטה מהנושא. לדעתי, היו יכולים לעשות את כל הקטע הרבה יותר טוב, כלומר, איך זה נשמע - אם אני זוכרת נכון הם ניצחו בקרב בזכות טובי, נכון? אז זה היה יכול להיות ככה, אחרי המלחמה יש אווירה של... אחרי המלחמה, כולם משבחים את טובי על ההברקה שלו ומנחמים את האבלים (חה, זה נשמע.. מוזר), ואז, באמצע כל זה, הקמיע מסתחרר באוויר ונעצר ליד טובי, יש הרגשה שזה כאילו עובר בירושה (נו, המסע בזמן באמת היה ממש מיותר) וזה גם יכול להיות הפתיחה לסדרה חדשה שבה טובי הוא צייד הטרולים וג'ים הוא... הממ... מלך קמלוט ![]() אני בכללי לא מתה על הסרט, היו המון סצנות שיכלו להיות טובות יותר פי מאה -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:23 PM
|
||
😊kamalovegood@- אני לגמרי לא מוכנה לחטיבה (כאילו בשבילי זה לא עוד שנה אבל עדיין) כי בבית הספר שלנו בוחרים את המערכת וזה אז יש (לי לפחות😊) הרבה אומנות ודברים פחות נחוצים
אבל אני, בניגוד לאמא של חברה (קצת מסכנה) שלי, לא חושבת על הדברים האלה אני יודעת אני יודעת אני די קטנה אבל למי אכפת -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |