![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:25 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר צריכה להתכונן לבי"ס החדש... (חטיבה) אני עוברת לכפר הירוק! וו-הו! אבל אני מתחילה עכשיו להתכונן.. היה לי ראיון בשני ויש לי מבחן ענקי ב-5 לנובמבר, הצילו! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:26 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ל "ליה036"
וואו, כנ"ל רק שאני חושבת שאנחנו לומדים מאוד טוב בלי קשר למבחנים אבל חברה שלי למדה קודם בבית ספר דמוקרטי אז יש סיכוי שגם היא חושבת ככה. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:26 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו באמת?! אני לומדת שם!!! לא בחטיבה אבל בבית ספר דמוקרטי ליד!!! ומלא ילדים מהבית ספר שלי עוברים ועברו לשם!!! איזה צירוף מקרים!! אומייגאד! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:27 PM
|
||||
כיף לך שאין לך מבחנים! לי היום היה מבחן (קל, אבל עדיין) באנגלית, לפחות יש לי לפעמים אופציה לצאת משיעורים! הללויה!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:37 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😊
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:38 PM
|
||||
באמת?! וואו! איזה אירוני! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||
*המ"פ של קמה, המ"פ מנוסח בלשון זכר אבל פונה לכל המינים.
"רון, מה זה האפלוקסיה הזה?" שאל הארי. "אני לא יודע, מה זה הרמיוני?" שאל רון בתשובה. "זה ווטסאפ! זה כמו ינשופים! יש שם אימוג'ים וסטיקרים וגיפים!!" השיבה הרמיוני. "תראו, בואו נשלח אחד לשני גיפים" אמרה הרמיוני. היי חברה! יש לנו מ"פ חדש!! וו-הו! איזה כיף! היום במ"פ הזה נעשה משחק גיפים! אתם בטח לא מבינים מה זה אומר נכון? כל אחד שולח גיף, זה מה שעושים: משתמש א': *שולח גיף* משתמש ב': *מסביר איך הגיף הזה קשור לוויזלים* הבנתם? יופי! ![]() המ"פ הזה יסתיים בעוד כשבוע מהיום. מהרו להשתתף! ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:46 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו איזה כיף זה יהיה אם תתקבלי! (כן כן ברור שבשבילך. אבל גם לי. קצת.) אבל איך זה בדיוק אירוני? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:46 PM
|
||
הוספתי לך את הנומים!
זהו זה, את מובילה בפרס הג'ינג'י החודשי! ולא לשכוח גם את פרס הוויזלי המשפיע! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:47 PM
|
||
שזה???
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:47 PM
|
||
הו תודה רבה
אין צורך לזרוק ורדים על הבמה באמת טוב נו אם אתם מתעקשים -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:50 PM
|
||
"נו באמת, זה ברור שאני אזכה!"
מולי: רונלד וויזלי!, איפה הצניעות שלך?! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:50 PM
|
||||
מי שעם הכי הרבה נומים בסוף החודש (שזה האלווין הפעם!) מקבלת 400 חרמשים מתנת משפחת הוויזלים! ופרס הוויזלי המשפיע, אתן מחליטות! מי שעשתה הכי הרבה פעילויות ומ"פ והגיבה מקבלת... 200 חרמשים! בסוף החודש, גם אם יש תיקו/שאר המקומות כל הנומים מתאפסים וכל נום = 3 חרמשים, תאמינו לי זה משתלם בטווח הארוך! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:51 PM
|
||
אווו האלווין!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:53 PM
|
||
*יש לי רעיון לעוד מ"פ!!!
לא מגלה איזה... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |