![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנה הייקו מבית מקגונגל:
תעלול, ממתק. האלווין מגיע, יש! זומבים ושלדים. תודה, תודה, -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יור וורי וולקאם
יש לי קטע עם לכתוב דברים באנגלית בעברית תתרגלו הייקו מהמם. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מי נתנה רעיון? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:54 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כמובן!
אבל האמת נראה לי ששתינו -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:55 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:56 PM
|
||
אוקיי עכשיו זה עובד
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כן, צודקת. מה אתן עושות בהאלווין? אצלי בשכונה יש ממתק או ברדק, אבל אולי לא יהיה (תקוללי, קורונה!!) אז מקסימום אני אעשה מסיבת האלווין... מה איתכן? מה אתן עושות? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממממ שתיכן בערך ובקיבוץ שאני גרה בו תמיד עושים מסיבת האלווין אזזזז... רק רגע! אולי בעצם לא תיהיה השנה מסיבה!?!?! ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:58 PM
|
||||
מגניב ברמות! מי שאוהבת את אימג'ן דראגונס (אמרתי לך שיש לי קטע כזה!) תאהב גם את הלהקה the score יש קישורים בחתימה (שאין לי כוח לערוך) שלי, תנסו! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:59 PM
|
||||
יואו איזה כיף לך! חברה (די מעצבנת למען האמת) שלי הזמינה אותי ואת החברה שאני כל הזמן מדברת עליה (שהיא בעצם החברה הכי טובה שלי) למסיבת האלווין בבית שלה היא אמרה שבעצם כל אחת (היא מזמינה גם עוד בנות מהבית ספר הקודם שלה. הבכות הבכות הבכות.) תקבל חדר, וזה יהיה כמו הבית שלה, ואז נעשה ממתק או ברדק -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 19:59 PM
|
||||
קול! נשמע מגניב! אני מתכננת לעשות פעילות האלווין בבי"ס שלי, הלוואי שהמנהלת תסכים! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:01 PM
|
||
אנחנו בועדת אירועים וחגים (כן יש כזה דבר) הצענו לעשות מסיבת תחפושות או משהו, אבל המורות לא ממש בעניין.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:02 PM
|
||
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:03 PM
|
||||
הייתי בזה! יחד עם התאומה של מאיה (מאיה היא המעצבנת מביניהן) ועוד מישהי. הצלחתי אפילו לשכנע את המורה (לשעבר) להביא את המזרקת שוקולד שלי לכיתה! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:04 PM
|
||
יש לכם מזרקת שוקולד?!
הילדים של היום פשוט בושה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |