![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:14 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככ מדויקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:15 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פעם שנאתי את החורף כי פחדתי מרעמים וברקים, אבל השנה פתאום אני מתה על החורף
יש כאילו רעמים, אבל אין גשם זה מוזר -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:15 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת, אהה, חורף!
כבר כמה פעמים חגגתי את היום הולדת שלי בספרד, אחח, זה היה נהדר! פשוט נ-ה-ד-ר-! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:16 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!
(אה, יש לי גם עוד קטע, להגיד מזל טוב על כל דבר.) -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:17 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם כשהייתי בבית הספר והיה יום ממש גשום הייתה הצפה באמצע הלימודים ונסענו הביתה אחרי ארבע שעות! לא ממש הבנתי למה כי זה לא הייתה ממש הצפה... וגם: כשהייתי בכיתה ב' חברה שלי ואני דמיינו שהטיפות שיורדות על החלון אלו כוכבי פסטיגל והיינו עושות מרוץ טיפות🤦🏻♀️🤣 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:17 PM
|
||
לי זה לבריאות על כל אפצ'י, חברה שלי אצלה האפצ'ים ברביעיות אז זה כזה: "לבריאות" *אפצ'י* "לבריאות" ככה 4 פעמים, נוראי!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:18 PM
|
||||
לי קרה אותו דבר, רק שאני ואמא נתקענו בפקק בגלל הצפה וזה היה די משעמם אבל אז אישה אחת חילקה חטיפים! יואו אנחנו חופרות פה כבר שעה! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:19 PM
|
||
אתן נוסעות לבי"ס?!
אני הולכת ברגל 5 דקות ואז בי"ס, בזמן הה אני עם האוזניות שלי שומעת BRING ME THE HORIZON, איזו התחלה טובה של יום! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:20 PM
|
||
אממ אני לומדת בכפר הירוק וגרה בת"א, אז זה איזה 10-15 דקות
נשמע כיף -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:21 PM
|
||||
זה כיף, אני גרה ליד הלונה פארק אז זה נחמד כשבא לי ללכת לשם, וואו! 8 עמודים בשעה! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:21 PM
|
||
מזל טוב לנו
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:22 PM
|
||
נכון, היי יולי!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:23 PM
|
||
בואי תצטרפי לחפירות שלנו!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:24 PM
|
||
כן! אני עשיתי שזה שולח לי אי-מייל כל פעם שיש כאן תגובה אז הטלפון שלי מצפצף כל רגע. אחד הייתרונות באופציה להשתיק טלפון! אהה!
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 20:24 PM
|
||
לי זה עשה את זה גם אבל איכשהו הצלחתי לבטל את זה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |