![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 22:05 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקחי מאמא שלך
סתם אבל זה גם כנראה לא יעבוד ממילא, כי בטח הודיעו לכם שתהיה ריצה מראש יואו הגענו לשלושים! ווהו! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 22:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי יהיה לי מזל והמורה לא יזכור שאני צריכה לרוץ... הלוואי! תחזיקו אצבעות!!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 07:43 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ לא נראה לי שזה יעבוד...
בואו נראה הנה רשימת הברזות אפשריות: 1. להביא נעליים שאי אפשר לרוץ איתם- המורים לא כאלה טיפשים, הם בטח יבינו שעשית את זה בכוונה ויכעסו עליך או משהו כזה 2. את יכולה פשוט לרוץ ממש לאט- זה לא עוזר להתחמק מהריצה אבל עדיין 3. לזייף ששברת משהו- אממ לא יודעת, נראה לי שדי קשה לזייף דבר כזה 4. להגיד למורה שאת לא יכולה לרוץ בגלל שהברווז שלך חולה- מההה? 5. לקבל עונש (אם יש עונשים בבית הספר שלך, בשלי אין ממש)- אבל אז תהיי בעונש וגם כנראה ידברו עם ההורים שלך סיכום: רק 2 עובד -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 14:23 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח. זו הפעילות. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 14:43 PM
|
||
מש לי מזל ענקי!!!
הוא שכח שאני צריכה לרוץ!! אההה! תודה לכולן על הטיפים! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 15:56 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל😂
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 15:57 PM
|
||
נכון, יש לי מזל ענקי היום!
המורה אפילו לא קלטה שאיחרתי!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 15:58 PM
|
||
ואני התקבלתי למנהיגות הירוקה בבית הספר שלי!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 16:07 PM
|
||
בראבו! נראה לי, אין את זה בבי"ס שלי...
אבל כן הצלחתי לשכנע את ההנהלה בבי"ס שלי לעשות הפסקה פעילה של האלווין! וו-הו! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 16:12 PM
|
||
תודה
וכל הכבוד!!! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 16:14 PM
|
||
THX, עם יהיה לי מזל (כמו שהיה לי היום ;)) אני אוכל לתכנן את זה על זמן שיעורים! אההההההההה!!!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 16:15 PM
|
||
חחחחחחח
וואו כמה חפרנו אתמול -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 16:17 PM
|
||
אם אני לא טועה איזה 5-6 עמודים! בראבו!
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 16:20 PM
|
||
איך שהתנתקתי מהפורטל התחילו רעמים ממש חזקים😳😬😨
אפילו לא היה גשם! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2021, 16:29 PM
|
||
הגיוני, רעמים מגיעים למרחקים אדירים מהמרחק שבו הם התחילו...
פעם ראיתי ברק פוגע בחתיכת לחם, הלחם השחיר והתפרק לחתיכות. זה קריפי! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |