![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קדימה בואו לאכול!
ג'ורג'! פרד! רון! ג'יני! ארתור! פרסי! אה, נכון.. הוא במשרד. בואו לאכול! הרמיוני, הארי בואו גם! אז, החלטתי להכין ארוחה שונה מבדרך כלל. ארוחה טבעונית! אז.. יש לנו: פלאפל נבטים גרגירי חומוס קלויים לחם מלא עם חומוס ומלפפונים ולקינוח... מוס טחינה! מה אתם אומרים? בואו נלך לאכול! ותודה הרמיוני, על זה שאמרת לי על 'הטבעיניות' ככה קראת לזה? אה! 'טבעוניות'! אני אכין ארוחה כזאת 3 פעמים בשבוע! נכון שזה נפלא?! קחו גם ממתק חרובים ממולא, טעים מאוד! אפילו, אני אפנק אתכם, קחו גם קשיו! תאכלו, תאכלו, קדימה. קדימה, לאכול! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה, תודה לך אמא. הבה נאכל וכו'.
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:53 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פספסתי משהו?
מי זה מי? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:55 PM
|
||
תודה,
רון אתה שוטף כלים! תלמד לדבר יפה על החברה שלך! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:56 PM
|
||
ווהו! ג'יני הצטרפה! (פססט, ג'יני, תסתכלי על ההפתעה שפרד ואני הכנו לפרסי במגירה מתחת לשולחן. רק אל תשבי שם, זה טיפה טיפה טיפה מסוכן. ממש טיפה. חיחי.)
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:58 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הרבה יותר טעים מה- "שוקולדימום" שלכם!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 16:59 PM
|
||
פרד, ג'ורג'. סליחה מעומק הלב אבל קצת ששיפרתי את ההפתעה שלכם
-------------- מי זה מי??? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:00 PM
|
||
נחמד לראות שאתם מדברים ולא רק בינשופים שלכם (טלפונים).
ג'יני, אמרת לי שאני צריכה לחתום לך על משהו, תביאי אני אחתום עכשיו. וג'ורג' בבקשה על תפוצץ את משרד הקסמים, שוב. גם לא לשרוף אותו! ----- חפרנית, בנוגע לשאלה. אני מולי/טליה, אחת ממנהלות המשפחה. אליס היא ג'ורג'. ואת ג'יני. מאיה/HEDWIG היא ארתור, אחת ממנהלות המשפחה. אם את רוצה לראות מי השאר יש בעמוד הראשון. ----- נחמד לראות שהצטרפת מאיה! בואי תישארי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:02 PM
|
||||
כתוב מי זה מי בעמוד הראשון:) -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:03 PM
|
||
אוך טוב
---------------------- אמא, די!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:06 PM
|
||
אבל אמא! כיף לפוצץ את משרד הקס - אווווו, הבנתי, את רק רוצה להצטרף אלינו בפעם הבאה! אין בעיה!
ורון, לדבריך, שוקולדימום לא אמור להיות טעים. נסה אתה לשלב בין שוקולד לדם ותראה מה קורה. -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:07 PM
|
||||
ג'יני, ממך לא ציפיתי. מפרד וג'ורג' נו, אבל ממך?! ---- זה היה ממש טוב ההוספה! אבל ששש! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:09 PM
|
||
אמא! אני שיפרתי אותה. מה זה אומר לדעתך?[B]
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:11 PM
|
||
בדיוק! כל הכבוד ג'יני, הוצאת אותנו מזה
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 17:14 PM
|
||
חח, תמיד לצדכם אחי היקררים
אחרי הכול אני חלק מהסו- לא כלום -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |