![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 20:24 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח כן
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 20:37 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
מחר אני הולכת למסיבת יומולדת בלייזר טאג חוגגים ל-3 בנים מהכיתה שלי ואחד מכיתה ו' (מפתיע, הא?) אין אף אחד שמחוסן בכיתה שלנו, אז לא ברור איך נעשה את זה אבא שלי אמר שזה כנראה יהיה בחוץ, אבל אי אפשר לשחק בלייזר טאג בחוץ אז לא יודעת אני אנסה לירות על הילד שהרביץ לי (בהנחה שהוא יגיע), גם אם הוא יהיה בקבוצה שלי בפעם שעברה שהייתי במסיבת יומולדת בלייזר טאג (שזה היה בתחילת כיתה ג') פשוט התחבאתי ומדי פעם יריתי על אחרים או שהם ירו עלי אבל יהיה כיף -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 20:41 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהני!
אפשר לעשות לייזר טאג בחוץ רק בצורה קצת שונה... יש מין אוהלים כאלו שמתחבאים מאחוריהם ואז יורים...כן. קצת 'גרוע' יחסית לרגיל... אבל זה גם מגניב😄 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 20:52 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא זה נשמע ממש לא כיף! אוף!
כדאי לי עדיין ללכת...? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 20:58 PM
|
||
בטח!
עדיף לפחות לנסות; יכול להיות שאני סתם מקשקשת עכשיו וזה יהיה אחרת לגמרי. יש סיכוי שאת ממש תהני!😏 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 21:36 PM
|
||
ההורים שלי אומרים שזה יהיה בפנים רק עם מסכות...
אני בכל מקרה אלך ונראה מה יהיה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 21:38 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח גם אני אני גם רוקדת אבל אני קצת עושה ספורט וואו ו הדבר כמו טליה, אנחנו באותו גובה, אבל אני קופצת יותר רחוק ממנה XD -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 21:41 PM
|
||
אני הייתי בבלט 3 או 4 שנים עם חברה שלי (שהיא שנה מתחתיי אבל היתה איתי בכל זאת), אבל אז עוד חברה שלנו הגיעה וכל הזמן רבנו, וגם היתה קורונה
אבל ביום ראשון אני מתחילה חוג מחול לירי! איזה כיף לי! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 21:43 PM
|
||
אני רוקדת ג׳אז לירי כזה, וזה ממש כיף. איפה תרקדי?
אני גם בחוג בלט כי אני בלהקה אז אני חיבת וזה מבאס -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 21:52 PM
|
||
מרכז קהילתי רמת אביב (שם גם למדתי פעם רק עם מורה אחרת)
אני גרה פשוט ברמת אביב אגב, סיפור מהחוג בלט שלי: לפני שנתיים המורה הנחמדה שלנו היתה בחופשת לידה, והביאו במקומה אחת אחרת שקראו לה אתליה (או אטליה, איך שלא כותבים את זה). אני לפעמים מפריעה בבית הספר והפרעתי גם בחוג לפעמים (לא בכוונה), ואטליה התרגזה עלי. לקראת מופע סוף השנה היא נהייתה לחוצה, ונהיה מצב שבכל שיעור היא היתה מסבירה לנו משהו באופן כל כך משעמם שאנחנו לא היינו מקשיבות, ואז שואלת אם הבנו. אמרנו לה שלא, ואז היא היתה מתרגזת ואומרת ש"העצבים שלי רופפים". עד היום אנחנו מחקות אותה במשפט הזה, שהפך להיות המשפט. בקיצור, לא היה משהו. אבל אני מתחילה ללמוד סוג מחול חדש עם מורה חדשה, והמורה הקודמת המליצה במיוחד על המורה למחול הלירי (מה שאני הולכת ללמוד), אז אני די מקווה וחושבת שיהיה כיף. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 22:33 PM
|
||
אני שונאת לרקוד!!
אני גרה באזור רמת אביב... ובקשר ללייזר טאג, תלכי מקסימום תירי על כולם ופשוט תשתגעי (כן, זה גם כיף מניסיון), אם זה בפנים אז אולי יההי מבוך בחושך (עשיתי לייזר טאג כזה בכיתה ג' נראה לי...) ואם זה בחוץ אז תטפסי על עצים! זה יתן לך נקודת גובה ואת יכולה להתחבא בין הענפים והעלים, בקיצור תהני! ומאיה, את לא אמורה להיות בטיול? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 22:36 PM
|
||
וואו, אנחנו די דומות!
חוץ מזה שאני ממש אוהבת לרקוד.. נו יאללה, לכי לישון! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 22:38 PM
|
||
אני אעדיף להילחם בחרבות ולכסח את כל העולם!!!
יש לי 2 (לא אמיתיות) בבית ולסבתא שלי יש אוסף חרבות (אמיתיות!) בבית שלה!! גם גרזנים זה אחלה, מה איתך? את אוהבת להילחם? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 22:46 PM
|
||
וואו, את ממש מתחילה להפחיד אותי... ☺️
פעם פחדתי בערך מהכל, אני זוכרת שבשיעור הראשון של חוג 'מבוכים ודרקונים' שהיה לנו בצהרון בכיתה א' בכיתי ומאז אני שונאת את זה. כרגע אני מפחדת מדברים מגעילים, בניינים גבוהים, חרקים ועוד כל מיני דברים. הרבה דברים (כמו מבוכים ודרקונים ואפילו סרטים) שפחדתי מהם בעבר כבר לא מפחידים אותי, אבל את מכירה את זה שיש משהו שיש לך כבר דעה עליו, ואת חושדת שאם תנסי אותו שוב היא תשתנה אז את לא מנסה? אז כזה. אבל חלק מהדברים אני כן מנסה, לדוגמה: כשהייתי בת חמש הלכתי לקולנוע לראות את הסרט "דורי". זה הפחיד אותי בטירוף, כל הרעש וגם הסרט עצמו, ומאז פחדתי מללכת לקולנוע. לפני כמה חודשים התגברתי על הפחד והלכתי עם חברה שלי לסרט, היה קצת חזק אבל לא מפחיד בכלל. מאז הלכתי עוד איזה פעמיים, ובקיצור, אני כבר לא מפחדת מזה יותר. נו לכי לישון! לילה טוב! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 22:49 PM
|
||
אני?! לישון?! עכשיו?!
הכי מוקדם שאני אלך לישון היום זה חצות, מה איתך? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |