![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 14:15 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח
אני אוהבת מאוד את פרד, ג'ורג', רון וג'יני. אני מאוד אוהבת את מולי. גם את ארתור. אולי גם צ'ארלי אבל לא ממש שומעים עליו אזזז ביל הוא בסדר; פרסי די מעצבן... לא בקטע רע אנה😉 אבל כן, הוויזלים מדהימים!🧡✨ -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 14:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם אחלה חוץ מהארי... הארי נוראי! מה אתן חושבות עליו?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 14:19 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו.
כשהוא אמר להרמיוני שהיא לא עושה מספיק כמעט בכיתי. מה הוא חושב לעצמו!? וכן... אני יודעת שהחיים שלו מאוד מסובכים- בכל זאת, וולדמורט. אבל באמת! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 15:58 PM
|
||
הארי הוא שוויצר, אגואיסט ופוץ פוטר כן זה השם שלו זה השם שהאגריד קרה לו ככה זה מאה אחוז קרה.
אבל כן, הארי הוא נוראי!!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 16:39 PM
|
||
חח כן
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:25 PM
|
||
𝒹ℴ𝓃𝓉 𝓌ℴ𝓇𝓇𝓎, 𝒾 𝓀𝓃ℴ𝓌 𝒾𝓂 𝓻𝓲𝓿𝓱𝓽
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:43 PM
|
||
מאיפה הפונט?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:47 PM
|
||
מהאפליקציה fonts יש אותה בחנות של סמסונג, אפשר להוריד את האפליקציה רק בטלפון נראה לי... אבל זה משתלם, יש המון פונטים אבל רק באנגלית....
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:49 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שהוא כזה, בחרתי אותו כי לא ממש שינה לי איזה דמות אני וגם כי זה היה בתקופה שטליה עדיין היתה ג'ורג', אז חוץ מפרסי, ביל וצ'ארלי לא היה לי במה לבחור כל כך.. הארי באמת די מעצבן, והוא גם נהיה מרוכז רק בוולדמורט לקראת ספר 7 ולא רואה מה קורה לרון והרמיוני -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:49 PM
|
||
לטליה
Thank you אה ו... אנה, יש לי שאלה: למה קראת לעצמך ליה אם זה לא באמת השם שלך? זאת אומרת, אני יודעת שאולי אסור לחשוף שם אבל זה שם שאפשר באמת לחשוב שהוא השם שלך...😅 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:57 PM
|
||
אין בעיה קמה, והארי יותר מדי מרוכז בעצמו ובמקרה הטוב בעצמו וברון והרמיוני. הוא צריך לחשוב על הוגוורטס, המורים, הבתים האחרים וכל השאר... בקיצור, הארי הוא דמות נוראית!
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:58 PM
|
||
אה הא.
יש לי שאלה לא קשורה: פרסי היה שם כשפרד מת? ועוד שאלה: בשנה הראשונה; בשיעור לחשים; פליטיק נראה אחרת לגמרי מאיך שהוא נראה בהמשך הסרטים. איך זה יכול להיות? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:59 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בטוחה, אולי בגלל שאני אוהבת את השם הזה ושהוא מתאים גם לילדות ממדינות אחרות (כמו ארה"ב).. אני לא יודעת, פשוט פחדתי לחשוף את השם האמיתי שלי (כמוך אהמ) אני יודעת שלך לא מרשים, בואי נגיד שאני לא בדיוק ביקשתי אישור מההורים שלי בשביל זה, אבל קודם כל, אני לא חושפת אותו תמיד, ודבר שני, אני לא חושפת את הגיל שלי למשתמשים אחרים (אני יודעת שהם יכולים לבדוק בהודעות שלי כאן ולגלות את זה, אבל לא הרבה עושים את זה, ואני נזהרת שלא לחשוף יותר מדי מידע. כמו שאת יכולה לראות, זה לא ממש עובד, אבל לא משנה). וואו, אני צריכה יותר להיזהר. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 18:01 PM
|
||||
וואו, אין לי שמץ של מושג. ואנה, זה צירוף מקרים כל כך מוזר! יש שתי בנות בכיתה של מאיה אנה וליה ונראה לי שהן החברות הכי טובות (כאילו, אנה וליה לא עם מאיה) אבל אני לא בטוחה... -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 18:02 PM
|
||
חחח
![]() -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |