![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 19:48 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צודקת לגמרי, כמה שיהיה יותר פמיניזם בעולם ככה אנשים יבינו שצריך שינוי. ובקשר לריב-השחור-או-לבן, אני אוהבת לבן כי פחות חם עם זה אבל התחלתי להזיע ברמות אז שחור מסתיר את הזיעה שלי😁 -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 19:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתכוונת לצבע, ואל תדאגי אני יודעת שאני צודקת *להתנשא להתנשא* כן אני מאוד מוזרה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 19:56 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נראה לי קצת יותר אוהבת לבן... למרות ששחור מתאים עם הכל...
ואני ככ מקווה שיהיה שווין ואנשים יבינו סופסוף כמו אנחנו יודעות ויכולות פי x100 מהבנים (סליחה בנים.. לא התכוונתי אליכם ספציפית) ושאם נרצה- אין זו אגדה! *מתלהבת שוב מכל מה שלמדנו היום על הרצל במוזיאון* -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:01 PM
|
||
הלכת למוזיאון במקום בי"ס? כיף לך!!!!!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:02 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא היה ממש במקום בית הספר...
זה היה טיול עם השכבה שלי לירושלים והיינו בהר הרצל, מוזיאון הרצל ונחל קטלב והמוזיאון מדהים! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:05 PM
|
||
הייתי בו!
ואת צודקת הוא מהמם!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:11 PM
|
||
😁
אנה תצטרפי לחפירות שלנו -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:13 PM
|
||
כן קדימה!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:25 PM
|
||
יואו אתן לא מאמינות עלתה לי הרמת אזהרה!!!
ועשיתי דברים שלא כתוב בחוקים שאסור!!! יש לי עכשיו שתי אזהרות, אני חייבת להפסיק להספיםםםם -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:27 PM
|
||
מה עשית הפעם ספאמרית השנה?
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:28 PM
|
||
גולה כתבתי הודעות שהן לא השתתפות בפעילות באשכול פעילות, וראיתי מלא משתמשים עושים את זה ולא העירו להם!
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:34 PM
|
||||
אוי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:34 PM
|
||||
אולי כי להם אין אזהרה ולך יש? סתם רעיון... תיזהרי, בסוף ירחיקו אותך מהאתר!! ואם יש לך שאלות תשאלי בהודעה פרטית פשוט! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:36 PM
|
||||
נכון! ואם לא יהפכו אותך ל 'אסירת אזקבאן' . אז כדי להיזהר... ![]() ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:41 PM
|
||||
זה ממש לא קשור. לא כתבו להם שהם לא יעמדו, אלה לא כתבו! קיצר אני על 20 אחוז בצד האזהרות. המד שבו אתן על 0 אחוז -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |