![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:42 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך את יודעת?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא מהמרת, לא יודעת מה איתכן אבל אני על 0% במד האזהרה ^^
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 20:59 PM
|
||||
יש לך אזהרה? יופי, אז צדקתי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2021, 21:15 PM
|
||
מאיה, את תעזרי לי ולדניאל מחר עם ההפסקה הפעילה?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:34 PM
|
||
מה קורה וויזלוש
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:32 PM
|
||
וויזלוש? הפכת להיות ג'וני מוזר מאוד?
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:33 PM
|
||
יאללה טליה בואי אלי יש לי ספוג חדש
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:35 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי שום אזהרה
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:45 PM
|
||
נו טליה את באה
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:57 PM
|
||
מאיה, את חופרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובואו נתחיל לחפור כבר עכשיו ולא רק בערב ;) -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 16:01 PM
|
||
כן!:)
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 16:53 PM
|
||
קדימה לחפירות!
אנה, מה קורה עם המנהל והילד המעצבן-שאת-מתחילה-להתעלם-ממנו-ולמה-לעזאזל-אני-כותבת-את-זה-כמו-כשכתבו-בכתוביות-בסרטי-הארי-פוטר-את-וולדמורט-? חדשות טובות (מבחינתי לפחות): אישרו לי ולחברה שלי (שלא בפורטל :() את ההפסקה הפעילה! וו-הו!! מה איתכן? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 16:55 PM
|
||
הכל מעולה.👌🏻
אוף.. משעמם בלי אנה.. היא השותפה לחפירות😂😇 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 16:57 PM
|
||
מודה - נכון.
אוףףףףףףףףףףףףף עכשיו אני צריכה לסדר את החדר ורק אז אני יכולה ללכת את מאיה ולחסל לה את כל המיני קוקיז! אוףףףף! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 16:58 PM
|
||
חחח
בהצלחה:) את לא תמשיכי בחפירות?😔 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |