![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 20:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תצטרף, למה לא, כמה שיותר אנשים יותר טוב. גם אם חבורת המסטיק כוללת את רוני פוני הפצפוני.
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 20:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רונלד! אל תדבר ככה בבית!
ואני אשמח לכחול, תודה. אתם יודעים ילדים? בדיוק קיבלתי בונוס מהעבודה של 10,000 חרמשים, רוצים ללכת לדובשנרייה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 20:36 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😠
תזהר ג'ורג', אם תמשיך כך אני אקרא לך "ג'ורג' החמור"! אה, רגע, זה לא מתחרז... אוףףףףףףףףףףף! נו אמאאאאאאא! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 21:29 PM
|
||
כן, מתוקה?
אתם יודעים, בואו נלך לדובשנייה! קדימה! מי רוצה לבוא? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2021, 22:18 PM
|
||
יאללה מי שולחת פעילות לאישוררררר
------------ אם אתן הולכות לדובשנרייה, תביאו לי ברטי בוטס! ואני צריך לאסוף איזו חבילה מהבנק.... -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 07:19 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(אני רון, לא ג'יני.) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 14:03 PM
|
||
אני יודעת, לא התכוונתי לתגובה שלך.
---- עוד משהו מתוקי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 14:11 PM
|
||
אה
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 14:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצוב לנו בלי צ'ארלי וביל:(
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 15:01 PM
|
||
נכון, אולי תשיגו לנו אותם?
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 15:46 PM
|
||
אני איתך!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 15:55 PM
|
||
גם אני!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 20:28 PM
|
||
מי שמשיגה עוד משתמש שנרשם היא תקבל נומים!
מי שמביאה מקבלת... . . . 5 נומים בבנק! כמובן, אתן יכולות להשיג נומים בדרכים אחרות, ואתן מוזמנות לבצע אותן! שימו לב שאם הבנק לא יהיה פעיל הוא יסגר ![]() זה תקף עד שכל המקומות תפוסים, תביאו משתמשים!! דרך אגב, בגלל שאנחנו מאוד גאות על התוכניות מתיחה שלכם, ארתור עומדת מחר להעלות פעילות מיוחדת ! תתכוננו.... -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 20:35 PM
|
||
אני עורכת את ההודעה שניה, אבל רעיון מגניב!
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2021, 14:06 PM
|
||
תודה על העריכה מאיה, רגע! זו הפעילות שדיברנו עליה? שקלת את הרעיון שלי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |