![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 19:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא יכולה להשתתף בו יולי מודיעה מראש.
ואנה, תתחברי!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:33 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן!
מה עם הרשימה?😊 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:36 PM
|
||
אנה לא התחברה כל היום נראה לי.. מוזר
ושמישהי תמשיך בשרשור! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:40 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון! לא מתאים לה... הכל בסדר אנה?🙁 והמשכתי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:42 PM
|
||
המשכתי להמשך, וזה באמת לא מתאים לה.. אולי היא קיבלה עונש של בלי מסכים או משהו? לא נראה לי שיש לי הגבלת זמן..
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:45 PM
|
||
גם לי לא ממש... אבל זה הגיוני.
בכל מקרה... אנחנו מחכות ומחכים לך אנה! ![]() עריכה: חדשות טובות: אנה מחוברתת!! ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:50 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה סליחה ממש סליחה שלא הייתי פה, הייתי אצל חברה שלי והלכנו לחוג קולנוע משעמם שאני בטוח לא נרשמת אליו..
אוקיי, אז: קמה- האם יש בן שאת מחבבת בבית הספר שלך (סליחה מעומק הלב)? אל תפרטי, פשוט תעני כן או לא (את לא חייבת אם את לא רוצה) בנות אחרות- סליחה שלא הייתי ושלא העליתי את הרשימה, אבל הנה היא באיחור של 5 עמודים: ממ אז היום ברשימה..... אני אמציא לכל אחד ואחת שם חדש! נכון כיף? קמה- אליזה טליה- מרדיראיה מאיה- מטני יולי- לאמתחברתאוףתתחבריה (אני פשוט אמשיך לחרפן אותך בכל מיני דרכים עד שתיכנעי ![]() יעל- גנדל ג' (קוראת וכותבת,הארי פוטר)- חליומי יובל- יורנל נתנאל- צ'קל יונתן- לסקוב אני- בלגניע סלחו לי על זה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:52 PM
|
||
אוקיי, אז בתור אליזה, אגיד לך שאין בן שאני מחבבת... יותר ידיד שלי מאז הגן.
ואיזה כיף שהתחברת -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:54 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, מה פספסתי?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:55 PM
|
||
אמממממ... לא הרבה.
תורי לשאול אותך: אמת או חובה ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:56 PM
|
||
אהההה.. אמת?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:56 PM
|
||
יאא אני מטני
יש איזה ילד מהכיתה שלי שקורא לי מיידן כי הוא החליט שהוא ממציא לכולם שמות ואז המציא רק לי ולעוד ילד -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:58 PM
|
||||
טוב, אמממ עזרה? , מישהי? שלחו לי ינשוף עם השאלה חחח ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:05 PM
|
||
אני יודעת שאני לא אמורה לעזור אבל יש לי הצעה: מה הטעות הכי גדולה שעשית?
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:06 PM
|
||
יאללה אני מצטרפת
אני הבאה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |