![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2021, 13:51 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצלחתי! המלצה ![]() 🍰 שם הסדרה: הצלחתי! / Nailed it! 🍰 ז'אנר: ריאליטי, אפייה, קומדיה טהורה 🍰 במאי: פול סטרקמן (Paul Starkman) - עונות 1-2, סטיב הרניווץ (Steve Hryniewicz) - עונות 3-6 ועונות הספיישל 🍰 שופטים: ניקול באייר (Nicole Byer), ז'אק טורס (Jacques Torres), שופט מתחלף 🍰 שפה: אנגלית 🍰 שנת יציאה: 2018 🍰 מספר עונות: שש עונות רגילות, שתי עונות ספיישל חגים 🍰 אורך ממוצע לפרק: 35 דקות 🍰 ערוץ שידור: נטפליקס 🍰 עיבודים נוספים: בעקבות ההצלחה של התוכנית המקורית, שוחררו גם גרסאות במקסיקו, צרפת, ספרד וגרמניה (שלוש עונות לגרסה המקסיקנית ועונה אחת לכל גרסה אחרת, נכון לעכשיו). תקציר הצלחתי! היא סתם עוד תוכנית אפייה סטנדרטית, שבה לוקחים אנשים שאין להם מושג ירוק באפייה ונותנים להם ליצור עוגות מקצועיות בשביל לזכות בעשרת אלפים דולר. סטנדרטי לחלוט- אוקי, לא משנה, זה לא. כל פרק בתוכנית מפגיש שלושה אנשים (או שישה בעונה החמישית, שהייתה עונת זוגות) רגילים לחלוטין, עם הרבה אהבה לאפייה - אבל לא כל כך הרבה כישרון. האופים מתחרים בשני סבבי תחרות, בהם הם מנסים לשחזר עוגות, עוגיות ושאר סוגי מתוקים מקצועיים, אבל לרוב חווים כישלון מוחץ - הכל בשביל לזכות בפרס של עשרת אלפים דולר. ![]() אז למה אני ממליצה על התוכנית? הצלחתי זה הגילטי פלז'ר שלי. התמכרתי לתוכנית הזאת ב ע נ ק. היא נהדרת בכל בחינה אפשרית, קורעת מצחוק, הקונספט שלה נהדר ובתכלס היא תוכנית הבישול הכי טובה שאי פעם ראיתי. כן, מאסטר שף, אפילו יותר מכם. והכי טוב? היא לא גורמת לכם להיות רעבים. כי תאמינו לי, אחרי שתראו מישהו שם קצפת על תפוח, מישהי אחרת מהדקת עוגיות עם שדכן ואחת ששוכחת לשים קמח בבלילת עוגה שלה, אתם לא הולכים לצאת רעבים. אבל מה בדיוק הופך אותה לכל כך מוצלחת בעיניי? • הצוות. אלוהים ישמור, אני חולה על הצוות. ניקול וז'אק, השופטים הקבועים של התוכנית, מהממים ממש, הכימיה ביניהם מעולה והם מצילחים לנהל את הקרקס הזה בצורה יוצאת מן הכלל. ניקול קומיקאית במקור, ובהחלט שמים לב לזה - היא פצצת טמטום, הבעות פנים וציניות מהלכת, וזה בדיוק מה שנחוץ בתוכנית הזאת. ז'אק מתוק גם כן, והוא באמת זה שנמצא שם יותר על תקן שופט אוכל (הוא שוקולייטר ידוע בארה"ב), אבל הוא עדיין משתלב שם נהדר ומוסיף המון עניין ועומק לתוכנית. ומעל כולם? ווס. ווס הוא, בתכלס, עוזר במאי. לא מנחה, לא שופט - עוזר במאי. אבל הוא זה שמביא את הגביעים והפרסים לזוכים, הוא מימ מהלך בתוכנית, אליל בהתהוות והקראש הסודי של כולם, כולל (ואולי דווקא בעיקר) של ניקול. וגם שלי. העובדה שהצליחו לגרום לעוזר במאי להיות האדם הכי אהוד בתוכנית הזאת (יש לו 70 אלף עוקבים באינסטגרם!!) רק מוכיח כמה היא הזויה אבל שווה צפייה. ![]() • האתגרים. האתגרים גרנדיוזים, הזויים, מפוצצים ופחות או יותר בלתי אפשריים, וזה מה שהופך אותם לכל כך טובים. להכין עוגת טראמפ? עוגיות עם ציורים של דמויות מהאוונג'רס? דונאטס פיראטים? כן, בשמחה, וכמה שיותר. ככל שהאתגר יותר הזוי ומטורף ככה יותר כיף לראות אותו, לצפות בתהליך של המתחרים ולנסות לחשוב "אבל אני הייתי עושה את זה ככה וככה". האתגרים כולם נעשים גם בזמן קצוב, וזה רק מוסיף לסטרס של המתחרים ולהנאה שלנו בצפייה. האתגרים בהחלט מיוחדים, מגוונים, יצירתיים ממש ופשוט מהנים לחלוטין. ![]() • התוצאות. זהו. התוצאות של המתחרים. זה הדבר הכי מצחיק בעולם, כי רואים איך המקור נראה נורמלי לחלוטין וממש מגניב ואז מה שהם עושים...זוועת עולמים, נוזל, קריפי, קורס באמצע - בגדול, הרוס בכל דרך שתוכלו לחשוב עליה. זה הדבר הכי מצחיק שקיים, ורק בשביל התוצאות שווה לראות את הסדרה הזאת. גם התגובות של השופטים והמתחרים האחרים נהדרות, והדרך להשגת התוצאות ההזויות מצחיקה לא פחות - אני בטוחה שבמאחורי הקלעים יש להם כבר התערבויות קבועות על מי מהמתחרים לא ישמן מספיק את התבנית והעוגה שלו תיתקע, ומי ישים יותר מדי בלילה בתבנית והעוגה שלו תנזל ולא תיאפה. כן, זה קורה המון, ואלה רק הטעויות הסטנדרטיות - יש טעויות הרבה יותר מטורפות מאלה. ![]() • כפתורי החירום. בסבב השני, למתחרים מוענקת עזרה נוספת בשם "לחצן פאניקה" (שזה פשוט לחצן אדום גדול שרשום עליו "פאניקה"), שכשהמתחרים לוחצים עליו ז'אק בא לייעץ להם לשלוש דקות. נשמע נחמד, לא? אז התגובה של ניקול כשלוחצים על הפאניקה. זה מושלם. בדרך כלל היא פשוט צורחת "פאניקההה" ובזמן שהמצלמה מתקרבת ומתרחקת וזה מקסים. חוץ ממנו, למפסידן של הסיבוב הראשון נותנים עוד לחצן, שמשתנה בכל פרק, אבל העיקרון שלו הוא לתת יתרון למפסידן ולתקוע את המתחרים שלו. אז יש את לחצן "ניקול מנדנדת" (ניקול מתעלקת על האחרים במשך שלוש דקות כמו ילדה בת תשע), שהוא הכי אייקוני. יש גם כאלה שמתאימים לקונספט של הפרק, כמו "מובי דיק" (המתמודדים היו צריכים להקשיב לניקול מקריאה את מובי דיק), תחרות ריקודים (כמו שזה נשמע, פשוט תחרות ריקודים למשך שלוש דקות), להבריק כפיות כסף ועוד הרבה דברים בסגנון. זה אדיר ובין החלקים הכי טובים בסדרה הזאת. ![]() • העריכה. אני לא יודעת מי העורך של התוכנית הזאת, אבל אני סוגדת לו בטירוף. העריכה מעולה, היא מנצלת כל רגע ורגע הזוי עד תום, בין אם זה בעזרת מוזיקת רקע מתאימה, אפקטים מיוחדים, משחק עם המצלמה, וכמובן, הוספת "טיפים לאפייה" בכל מיני רגעים בתוכנית. חלקם אשכרה יעילים וחלקם פשוט צוחקים על הסיטואציה תוך כדי "לימוד". למשל, מישהי שכחה לשים קמח בבלילת עוגה, והופיע טיפ של "עוגה שעשויה רק מביצים, חלב, סוכר ושמן היא למעשה חביתה". דברים בסגנון. העריכה מעולה ממש, וזה הופך את התוכנית לתוכנית שגם פשוט כיף פיזית לראות אותה. ![]() • ההווי הכללי. הסדרה מתאפיינת בכל כך הרבה ציניות והומור עצמי, והיא מטורפת בכל כך הרבה מובנים שתוכנית אפייה לא אמורה להיות מטורפת בהן - אבל זה מתאים בצורה יוצאת דופן. האתגרים, הכישלונות, החרדות, ווס, האקדח שיורה שטרות כסף על המנצח - כל האווירה בתוכנית פשוט צורחת כאוס מוחלט וזה מעולה. בחיים לא חשבתי שתוכנית בישול כאוטית זה דבר שיכול לעבוד, אבל מסתבר שכן - ובענק. ![]() בקיצור, חיפשתם משהו כאוטי, הזוי ומציאותי לחלוטין לראות? זה המקום שלכם. וגם אם לא חיפשתם, לא משנה. זו תוכנית שכולם צריכים לראות אבל לא יודעים את זה עדיין, ואני מאוהבת בה בטירוף. היא מתאימה לכל אחד ואחת, אין בה הגבלת גיל או משהו כזה - גם ילדים בני ארבע יכולים להינות מהסדרה (במידה והם מבינים את השפה, מן הסתם). היא קלילה, מצחיקה, כיפית, מעבירה את הזמן ופשוט נהדרת. שווה כל רגע ורגע. גיפים (כאילו שלא היו מספיק עד עכשיו. פלוס, רובם של ווס. זה חזק ממני.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() סרטונים טריילר העונה הראשונה טריילר העונה השישית טריילר עונת החגים הראשונה לקט העוגות הכושלות ביותר ריאיון עם ז'אק, ניקול ו-ווס קרוסאובר עם תחרות אפייה אחרת של נטפליקס, שוגר ראש - והפעם, המנחים הם המתחרים ניקול וז'אק - המיטב -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2021, 20:24 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור נהדר, אהבתי שחוות הדעת תופסת את רוב המקום. הצלחת לשלב מידע על התוכנית וחוות דעת אישית באופן מצויין.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ וואו, חשבתי שאני היחידה שרואה את הסדרה הזאת! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2021, 13:18 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מעולה:)
נדמה לי שראיתי את זה. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2021, 13:36 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואווווווו
ראיתי סרטון באינסטגרם עך קטע מסה דהראה על אישה שלא ידעה איך לחתוך בסכין לול ולא ידעתי איך קוראים לזה!!!!! אז זה ממש עזר לי עכשיווווו אז הסיקור כתוב ממש מקסים ומוסבר ומפורט ומדהים ורק גורם לי רלצות לראות את סה כמה שיותר מהררר ![]() כל הכבודדדדדדד!!!! (שלוש קריאות הידד לשקד!!!) -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |