האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

עדכון|ניקי מינאז' יוצאת נגד לי-אן פינוק
פורסם ב: Oct 14 2021, 16:01 PM
צטט הודעה

I said I love The Smiths

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 24402
מגדר:female
משתמש מספר: 75011
חפצי המשתמש: צפה

עדכון
ניקי מינאז' נגד לי-אן פינוק

ג'סי נלסון, חברה לשעבר בלהקת הבנות "Little Mix" הוציאה לפני כשישה ימים את סינגל הבכורה שלה מחוץ ללהקה ביחד עם הראפרית המצליחה ניקי מינאז' – "Boyz"
כידוע, נלסון פרשה בדצמבר 2020, לפני פחות משנה, עקב דיכאון והתקפי חרדה קשים שנגרמו מבריונות ברשת שחוותה. ג'סי אפילו סיפרה כי היא רצתה להתאבד.
דבר נוסף הגרם לג'סי לעזוב את הלהקה היה המעבר לחברת התקליטים "סייקו". "ב-2018 החלפנו חברת תקליטים, נתנו לי לשיר שירים ששנאתי." היא סיפרה.
סינגל הבכורה של ג'סי וניקי מינאז'צבר עד כה הצלחה ומעריצי.ות הלהקה קיבלו אותו באהדה.
אך אפשר לומר שחברות הלהקה לא אהבו במיוחד את קריירת הסולו החדשה של נלסון; יום לאחר הוצאת השיר, שלושת חברות הלהקה האחרות הורידו עוקב לג'סי, מה שגרם למעריצי ומעריצות הלהקה להתעצבן עליהן על כך שלא פירגנו לה.
לפני יום, חברת הלהקה לי-אן פינוק התכתבה (לכאורה) עם כוכב רשת על מנת שיאשים אותה בבלאקפישינג.
למרות שלא הוכח עם מדובר בשיחה אמיתית או לא, הרשת רק זעמה יותר על הלהקה ועל חוסר הפרגון שלהן לג'סי.
ניקי מינאז', אשר גם שיתפה בעבר פעולה עם חברות הלהקה, יצאה על לי-אן בלייב עם ג'סי בצורה זועמת במיוחד. "אם את יודעת שמישהי רצתה להתאבד בגלל בריונות, למה את מנסה לארגן את זה שוב? תתביישי לך, זה עצוב מאוד. את לא יודעת עם מה אנשים מתמודדים." ניקי אמרה.
לסרטון המלא:

ובנוסף, הנה ציוץ על הראפרית באותו ההקשר:
User Posted Image

למידע נוסף:

הפוסט של MTV ישראל

אז מה אתם.ן חושבים.ות? השנאה כלפי לי-אן מוצדקת או לא?
אם יש דברים נוספים שתרצו להרחיב, אשמח לשמוע ^^

--------------------
בס״ד

15 • לין לאוד

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 14 2021, 16:30 PM
צטט הודעה

אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 2615
משתמש מספר: 81653

אני לא שחורה אז אין לי יכולת לגבש דעה על העניינים, אבל יש המון האשמות בלאקפישינג כלפי ג'סי מצד הקהילה השחורה באמריקה (אגב כבר כמה שנים טובות!! זה ממש לא התחיל רק עכשיו בגלל העזיבה שלה) ואי אפשר להתעלם מהטענות שלהם שהם נפגעים מהמעשים של ג'סי. בלאקפישינג הוא נושא גדול מאוד בפני עצמו ואני לא אכנס אליו עכשיו, אני כן אגיד שאפשר לראות את זה באופן מובהק בקליפ האחרון שלהן למשל, "sweet melody" (ככה קוראים לשיר? לא ממש עוקבת), שצבע העור של ג'סי כהה בהרבה משל לי-אן למרות שג'סי אישה לבנה ולי-אן אישה שחורה. קראתי גם לא מזמן וג'סי אמרה בעצמה שלי-אן העירה לה על כך בזמן צילומי הקליפ. חוץ מזה יש לבלאקפישינג הרבה יותר מצבע עור.

לפי מה שהבנתי הורדת העוקב הגיעה אחרי כל הפיצוץ שהיה עכשיו עם ניקי (תקנו אותי אם אני טועה), ויש הוכחות שההתכתבות עם לי-אן הייתה מזויפת.
בכללי הבנות כן תמכו בה אחרי העזיבה שלה. היא חוותה בעצמה בריונות - אז למה היא יושבת וצוחקת בלייב כשניקי מינאז' יורדת על לי-אן מול 100 אלף צופים? לי-אן חוותה גזענות קשה כל השנים בלהקה, בהיותה אישה שחורה. היא עשתה סרט שלם על זה והכל וג'סי הייתה שם לצידה כשזה קרה, אז אני לא מבינה איך היא מרשה לעצמה לעשות כזה דבר למישהי שהייתה חברה שלה עשור שלם.

--------------------

---------
פורסם ב: Oct 14 2021, 16:45 PM
צטט הודעה

I said I love The Smiths

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 24402
משתמש מספר: 75011

כמו שאמרתי, אני לא מכירה מספיק את ההלקה ומה שכתבתי זה נטו מה שהבנתי אז לא היה לי מושג שזה ככה כמה שנים. אך ג'סי התנצלה מספר פעמים אם נוצרה אי הבנה כלשהי בנושא. אבל גם אני לא שחורה ככה שאין לי על זה דעה מוחלטת בנושא הזה, אבל אני לפחות חושבת שלא היו לה כוונות פוגעניות או משהו בסגנון.

האמת שהורידו לה את העוקב יום אחרי צילום הקליפ...
לגמרי מסכימה איתך בקשר לזה, במקום להביע דעה בצורה יפה או להסביר את עצמה, היא פשוט ישבה וצחקה שם, שזה באמת היה לפי דעתי ממש לא חכם, כי היא בתור מישהי שחוותה בריונות, לא אמורה לצחוק שם כאילו זה כלום, בטח שלא בלייב.
שמחה לשמוע את דעתך!

--------------------
בס״ד

15 • לין לאוד

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 14 2021, 16:50 PM
צטט הודעה

אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 2615
משתמש מספר: 81653

האמת שלא ידעתי שהיא התנצלה אבל אם היא עדיין ממשיכה עם ההתנהגות הזאת אני לא רואה מה שווה הסליחה שלה. כנראה באמת אין לה כוונות פוגעניות אז בגלל זה אני לא מבינה למה היא ממשיכה עם משהו אחרי שהרבה מהקהילה השחורה העירו לה שהוא פוגעני, גם אם היא לא מתכוונת לפגוע. זה נושא די בעייתי ולכן אני יכולה להבין שקשה לה להתמודד איתו, אז בתור מישהי מובילת דעת קהל (אני מניחה שיש לה כמה מיליוני עוקבים) אני חושבת שהיא צריכה לקחת את הזמן ללמוד עליו ולשמוע מאנשים ישירות כדי להבין איך להשתפר ולא לפגוע.

אגב תודה על העדכון D: נושא מעניין

יש לי פלאשבקים ל2016-2017 כשהערצתי את פיפת' הרמוני בזמן שקמילה קביו עזבה חחחחחחח

--------------------

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3897 7024 4302 2279

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025