![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:00 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנוער>צופים מה השאלה בכלל
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:01 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס כן -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הריקודגלים דווקא התחיל כמשהו כלל ישראלי, ורק בשנים האחרונות הוא הפך לאוקיי קיופיד של הנוער הדתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתצטרך להרדים את אחים שלי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:02 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אבל בעצם
אם אני אעשה את הסימן אני וחוש הקורדינציה המאוד מפותח שלי ניפול מהגג לא רעיון טוב -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתהיי פתאום ממש ממש חייבת לשירותים באמצע ראיון עבודה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:03 AM
|
||
שתשב בסוכה ותאכל עוגה ממש טעימה ואז הסכך יפול לך על הראש ועל העוגה
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:03 AM
|
||||
שתקני איירפודס ויום אחרי זה תאבדי אחד מהם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:04 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי קיופיד של הנוער הדתי אני צורחת -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה שנקרא סוכת דוד הנופלת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שתקנה איירפודס ואז תגלה שהם לא מתחברים לסמסונג ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתעשה הזמנה משיין והיא תתקע לך במכס -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:05 AM
|
||||
לא לא אני זאת ששמתי את הסכך. וזה באמת קרה. לא מומלץ. אמממ שתלך לבריכה ואז תיזכר שזה תשעת הימים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:05 AM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבהההה סוף סוף מישהו שמחזק אני משמ אוהבת את הנוער בשנים האחרונות זה היה כמו הבית השני שלי עכשיו הנוער מתנגש לי עם המוזיקה ואין לי מושג מה עושים אבל באווירה בנוער מהממת ותכף חג המעלותתת והקן שלנו מושלם והמש״צים נדירים והמדריכים מושלמים ופשוט הנוער>צופים -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |