![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:37 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציטוטפלצת אהבהההה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:37 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם ליאו וגם שירה פה? מפתיע
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:38 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ הטלפון שלי נעול מחר אולי ואולי לא כנראה שלא כי תכלס הסיבה שלא העליתי לסטטוס את זה אבל העליתי אלף תמונות אחרות מסבירות טוב את הנקודה שאני מאוד מובכת עכשיו אבל היי לפחות יש לי תמונות עם מיני סלבס -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:39 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העניין הוא נגיד כשאתה שומר שש שעות על בשר ואחרי איזה ארבע שעות אתה רוצה איזה משהו חלבי ואז כזה. עוד שעתיים. זה קורה בדכ כשאוכלים מאוחר גם בקשת טעמים, לא? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:40 PM
|
||||
אהאההאהאהאהאהאההההה איך קוראים לזה לדמות אם זו דמות קיימת -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:41 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי.
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא עד כדי כך מפתיע לול או שכן ![]() אבישג- אבל אבל. זה בפרטי! נו טוב, אחלה תמונות אבל! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:42 PM
|
||||
אם אתה שומר שש שעות אז וואו זה ממש אבל ממש בעיה שלך לול לשמור שעתיים זה סבבה לגמרי מבחינתי. יש מצב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:43 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זו הייתה הקדשה די מהירה יחסית נראה לי
אבל שיהיה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:44 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקטע הוא שגם אני ושתיים וחצי זו שעה סיוט איכ אויש בהצלחה עם זה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:46 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח שכן, שניכם כבר פחות פה אז בו זמנית זה בכלל וואו -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:47 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני מפודחת. אני צריכה זמן לעכל נכון אחלה תמונות. ותודה שזה אחלה בחלה של צמידים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 22:47 PM
|
||||
בהחלט אה שקד אני בנוער העובד והלומד 3> -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |