![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:04 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא לפחות לא כמו שיום צופה היה בישוב שלי, אצלי זה לא מזכיר בכלל -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:04 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאדעת כאילו, גם לדעתי זה לא ככה זה מה שהיא אמרה, כנראה ככה זה היה אצלה יום צופה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:05 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מגניב איזה שכבה קיבלת? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף למה אני אדם בוגר אני רוצה להיות חניכה שוב
(כאילו, אני עדיין חניכה, אבל לא בקן אז זה לא אותו דבר /: ) -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צביעת קירות זה אוברייטד ומעצבן כלומר לפני שבוע צבענו את הכיתה ולמרות שלא היה ממש מדויק היה ממש כיף כשהייתי בחודש אירגון פעם הייתה צביעת קירות זה כמו לבחור גלופה לחולצה ריבים צעקות הצבעות לא כיף -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא יום צופה אני לא אוהבת זה יום בפארק בשמש עם פעילויות משעממות.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:07 PM
|
||||
אני מדריכה עם מדריך נוסף כיתה ו כאילו, חוץ מכל מי שבבוגרת (יש שני טטניקים ועוד חמש יודניקים ועוד ארבע כולל אני שביעיסטים) השכבה הכי בוגרת זה ו. יש חמישה חניכים בשכבה והם מופרעים -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:08 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לילט
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:08 PM
|
||
לילה טובב
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:09 PM
|
||||
אמאלה כיתה ו זה מושלם כי שם יש את כל הדרמות וואי וואי חניכים מופרעים לא הכי שיש -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:09 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוות
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:10 PM
|
||
מוות זה טוב
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אני בעד -------------------- 💋
|||
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 23:11 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה טום
טום אמרתי לך D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |