![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:05 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתכבי בטעות את האור בשירותים בשבת, תיבהלי ואז תדליקי אותו עוד פעם מהפאניקה. אז מה אם זה קורה לי פעם בחודשיים לפחות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:06 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתשחק עם אחיין שלך בשבת ובטעות תלחץ על המכונית שעושה סירנה ואורות -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיצא לקולנוע סרט שאת ממש רצית לראות בי"ז בתמוז ושהוא יפסיק להיות מוקרן בתשעה באב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתדע שחשבתי לכתוב את זה מקודם וזה פשוט נדוש מידיי שיהיה לך אזעקה במקלחת -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:07 AM
|
||||
וואי הבאת אחד טוב אממ שיתקלקל לך המזגן ביום כיפור -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני לא בנאדם של סרטים אבל ניחא שתהיה בעל קורא בשבת ותשכח את כל הטעמים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
Been there. Done that. שתהיה לך אזעקה באמצע מספר 2 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
עוד דברים של דתיים הבנתי הכל… -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו איך אני אוהבת חג מעלותת שנה שעברה לא היה כי קורונה וזה היה כזה מבאס אבל השנה חניכים שלי עושים וזה הדבר שהכי מרגש אותי בעולם בערך וזה באמת באסה ): אין לך אפשרות אולי לדבר עם המדריך.ה שלך על לשנות קצת את השעות של הפעולות אולי כדי שיסתדר לך? -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:08 AM
|
||||
שתהיי מנחה בטקס יום השואה/הזיכרון ואז תצחקי בצפירה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:09 AM
|
||||
זה ליטרלי קורה לי כמעט כל הזמן אבל עם אחי... אמממ אווו הולכים על אכזרי? אמן שבפורים תהיה בירושלים ובשושן פורים לא בירושלים ותפסיד את שני הימים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:09 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כפרה אני שלוש אנגלית וגם את זה אני לא יעבור אז בעברית בבקשה שיעבור לידיך אופנוענים נשמעים אזעקה כל החיים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:10 AM
|
||||
יו הכנסת את תעשו את הסימן לחתימה שלך ![]() שהנו"ד הזה יהיה מועמד לנו"ד השנה ויפסיד לנו"ד הזוכה בהפרש של קול אחד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:10 AM
|
||||
תביא בבקשה משהו שלא קרה לי אמממ שתפספס את מנחה גדולה בחמש דקות ולא תוכל להשניץ כי אתה תפספס את מנחה קטנה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:11 AM
|
||||
זה אומר שזה קרה לי כבר. שתקראי למורה אמא. אבל לכל מורה, ולתמיד. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |