![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:28 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגד התמחות בכנסת???? פרט נמק הסבר זה דווקא נשמע ממש מעניין תשלח ליייי (רק אם אתה רוצה כמובן לגיטימי גם לא) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:29 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שהסדרה עצמה ממש ממש לא קשורה לסרטים תכלס היא די נפרדת מהשאר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:30 PM
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן, כאילו המנהלת של אידאה שאלה אותי עם בא לי התמחות במרכז המחקר של הכנסת (כן זה לא התמחות כעוזר פרלמנטרי אבל עדיין), לא בדיוק יודע מה נעשה שם. אממ סבבה אין בעיה, מקסימום את.ה תדע.י את כל הפרטים האישיים עליי ותהרג.י אותי -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:31 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה איפה ראית שיהיה השאלה היא איך זה ישפיע על העתידכי אגתה כנראה לא תופיע בדר סטריינג ואין לה כל כך עתיד חוץ מפאנטאסטיק פו. שזה עוד הרבה זמן. אבל יהיה מגניב אם נגיד היא תהיה הנבלית הראשית בפנטאסטיק פור, ולא דוקטור דם. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:32 PM
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל היא מוצלחת? הבנתי שהכל רפרנסים לסדרות משנות השבעים או משהו -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיב ההתמחות הזאת נשמעת ממש מדהימה לך על זה!!! גם אם זה לא יהיה הדבר הכי מעניין ומשמעותי שעשית בחיים שלך זה סופר מרשים לרזומה להיות כזה ׳כן ובגיל 18 בין היתר עשיתי התמחות בכנסת׳ אתה יכול לשלוח גם בלי הפרטים האישיים אם זה האישיו למרות שכרגע הרצח שלך לא נמצא לי בלוז אז אין מה לדאוג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר נו אני אחפש עוד דברים משעמם לך אני מבינה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:33 PM
|
||||
כן כן הסכמתי לזה זה נשמע ממש מגניב סבבה אז אני אשלח בווצאפ -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:34 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל פלג אם אני ירדתי מהפקפקן לא צריך עוד בטא?
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:35 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא משעמם לי אבל אם כבר לפתוח שוב את התיקייה של הפורטל בוסק אז שיהיה מעניין לפחות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ירדת? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
יאיייייי בהצלחה לך מלא מלא אני בטוח.ה שתהיה מדהים יש לי תחושה שיש לך יותר שכל מהרבה מאוד אנשים שנמצאים כרגע בכנסת ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:36 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בינתיים לא, אנחנו מסתדרים די טוב לדעתי. מצד שני, כרגע זאת בערך תקופת ההסתגלות שלי ככה שיכול להיות שאני טועה לגמרי ובעוד שבוע נגיד אני אשים לב שאנחנו במחסור חמור של בטאים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 16:37 PM
|
||||
חחחח תודה! לא נראה לי שזה דבר קשה במיוחד -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |