![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:11 AM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה ממש ביאס אותי גם לא היה מחנה פסח:(( חג המעלות נדירר בין הדברים האהובים עליי בנוער באמת יא איזה נחמדדד כל הכבוד להם עד מתי הדרכת בעצם האמת שזה רעיון ממש טוב אני אנסה לעשות את זה כי המדריכה חמודה ממש והמדריך גם אחלה אז אני אבדוק איתם תודה! -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:11 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתתקע בלי אוזניות בנסיעה של שלוש וחצי שעות -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:12 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה? איייייי שתלך ותיתקע את הזרת בשפיץ של השולחן ותתחיל לקפוץ ולצעוק מרוב כאב ותיתקע באעות גם את הזרת השנייה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:12 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתתקעי ליד זקן שמקלף קלמנטינה בנסיעה של שלוש וחצי שעות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:13 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיתן ביס בפיצה ואז תזכר שאתה בשרי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו אז זה בטח היה איזה באג אצלי שחוש ההומור שלך יתקלקל ותספרי רק בדיחות אבא כל חייך, ואז גם תצחקי מהן בקול רם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
שתאכל מלפפון ולא יהיה לך טעים ותזרוק לפח ואז תיזכר שזה אוצר בית דין
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוף שנה שעברה, הייתי קומונרית ועכשיו כבר לא ): בכיף! מקווה שיצליח לך (: -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:14 AM
|
||||
שתאכלי חתיכה קטנה של משהו בשרי ואז תיזכרי שיש עוגת גבינה ממש שווה, אבל עד שתהיי חלבית היא תיגמר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:14 AM
|
||||
למה קראתי "אוצר בית דין" כ"רצח רבין" שיקרה לך כל מה שקורה למר פודלמן בסרטונים של אנדרדוס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:15 AM
|
||||
אה לול תקשיב, אני בנאדם עם צחוק מצחיק. יש לי התקפי צחוק בכיתה כל רגע וגם כשאני מספרת בדיחות לא מצחיקות חצי מהכיתה צוחקות מהצחוק שלי. אמממ שתנקה לפסח ואז יבוא אחיין שלך ויפורר לך וופל בכל מקום שניקית -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אם זה יקרה לי אז אני אהיה חכמה ואנצל את זה שגם ככה התבשרתי ללדפוק שווארמה שתלך לסבתא שלך ולא תיהיה רעב והיא בכל זאת תדחוף לך אוכל שמספיק למאה אנשים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף מבאס ממש האמת פתאום קומונה זה שנת שירות נכון? המשצית שלי הלכה להיות קומונרית בראשון לציון לדעתי הצילו אם אני זוכרת נכון כע גם אני כי הנוער ממש חשוב לי ואני יכולה ללכת לקן אחר בשעות האלה אבל כל הקטע שלי זה הקן הזה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוכת מאיר הנופלת* -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:16 AM
|
||||
אמאל'ה אני מתההה חזק שלך -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |