![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:16 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתהההההההה אמממ שתרצו לעשות ישיבת הנהלה של הפורטל ואז תגלו שיש זכויות יוצרים על השם -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:17 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רואה את זה בתור קללה שתחפשו שעה את האימוג'י המתאים לשיחה, אבל ממש תעשו כמה סיבובים ואפילו תדיעו לדגלים כמה פעמים, ועד שתמצאו אותו הוא כבר לא יהיה רלוונטי כי השיחה המשיכה הלאה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח יפה יפה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ יא מושלם! הקנים של ראשון ממש חמודים האמת הקן זה בית, אין מה לעשות לעבור קן זה לא דבר קל -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:18 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זה לא קרה לך שתחזור ממעין עם חולצה של נועריבונות או משהו כי זה מה שהיה בארון של חבר שלך ואנשים רנדומליים ברחוב יתחילו לריב איתך על זה כאילו הזה מעניין אותך בכלל -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:18 AM
|
||
שפתאום יבוא כתב של 12 וישאל אותך שאלה ותבוא לענות ובמקום לומר את התשובה שנשמע בראש שלך פגז תגיד משהו כמו: בההה יהמ מהעכ
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:19 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...מצטערת לבשר לך אבל לא היו לנו ישיבות הנהלה כבר נצח וחצי -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שקט לא נורא שתבואי לעשות את הטריוויה צאט אבל אף אחד לא יבוא כי איבדו בכם אמון -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:20 AM
|
||||
שהחולצה היחידה שתוכלי ללבוש ביום של הריקודגלים (כי שאר החולצות בכביסה) היא חולצה של שלום עכשיו או של מרצ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:21 AM
|
||||
שתפספסי את היום שבו הטריוויה תחזור -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:22 AM
|
||||
היא לא תחזור לפי המצב הנתון... שתראה מישהו שאתה לא סובל ולא בא לך לדבר איתו אז תעשה את עצמך כאילו מדבר בטלפון ואז הוא לא יפריע לך ובדיוק אז הטלפון שלך יצלצל -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גם יש לי חולצות כאלה שלא יהיה לך בימבה בכיפור -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז האמת שמגניב לה נשמע טוב כן בדיוק כל האנשים שאני מכירה שם וגם שיפצו לנו טת הקן!! יש לנו אשכרה מעלית עכשיו בקן הקן שלנו הכי שווה בעולם שיש אני לא יכולה לעזוב אותו ואני גם רוצה להיות מדריכה מתישהווו ושנה הבאה אני אמורה להיות פלוגע ואני לא רוצה לעזוב את הנוער אז אני אדבר עם המדריכה בבוקר כזה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:23 AM
|
||||
את התחלת עם הנועריבונות הזה שהטלפון שלך לא יזוז לשעון חורף ואז תקומי מוקדם מדי ותלכי לבית ספר שעה לפני הזמן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |