![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:23 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אנשים
אף אחד לא אמר לי משהו כמו: הלוואי שתרצי ללכת למדא אבל אח שלך שם ואז תמצאי שיש אירגון בשם צופי אש שזה נוער מדא רק בתור כבאות והצלה ואז תעלי את הנושא בשולחן שבת ותגלי שאחיך נרשם לקורס שלהם -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:24 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקצב הזה באמת תפספסי את הטריוויה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להתנדב במד״א אבל זה בכיתה ט:(
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בדיוק קפץ לי למעלה הודעה מחברה שלי שממש פעילה שמה אני בחיים לא מתעוררת שמעון מעורר שלא יהיה לך מספיק בגדים לכל חול המועד סוכות -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהה מטורף וואי להדריך זה באמת הדבר הכי טוב שיש בעולם, זה נותן כל כך הרבה והסמינר הדרכה בכלל וואו בהצלחה עם זה (: -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
נו נו בסדר אני אבוא כל רביעי אני מחכה לבד מול המחשב מצוברחת -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:25 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז שסתם תקומי מוקדם מדי יום אחד בלי להבין שקמת מוקדם עד שתגיעי לבית ספר. את מוציאה את כל הכיף מהקללות האלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:26 AM
|
||
יו
הלוואי שתצטרך לשמור על אחיין שלך ומפה לשם תיגרר לבית של חבר שלו ואז תצטרך לשחק איתם והם ישחקו ואז תיכנס למנהרה ממזרנים והם יקפצו עליך -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:27 AM
|
||||
צחקתי בקול הלוואי שתיקרע לך המשקפת באמצע שתצללי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןן הוא היה כזה ישן אבל עכשיו כולו כחול אדוםםם ומהמם ובאמת שהוא מושלם בעצם איזה שכבות הדרכת אה רגע מה זה הסמינר בעצם קצת שכחתי אופס תודהה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בפנימייה חקלאית אנחנו קמות הכי מאוחר בשש זה כיף לי להוציא לך את הכיף שתעלה לצפון ותשכח מגבת -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:28 AM
|
||||
אה, כן? אז הלוואי שמי שעושה איתך את הקללות האלה ינטוש אותך באמצע ![]() לילה טוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:28 AM
|
||||
זה לא מצחיק. זה קרה לי בשבת הזאת ליטרלי כל הגב שלי תפוס מזה. ופיתחתי קלסטרופוביה. הלוואי ותפיל בטעות את החנוכיה על הוילון וכל הוילון יישרף וככה תעשה פירסום הנס -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:29 AM
|
||||
כן שתנסה להסתיר שנגמר לך הרעיונות בצורה גרועה סתם חחח היה כיף לילט כפרה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:30 AM
|
||
הלוואי ותבוא למפגש בדיוק בזמן ותהיה כזה: לפחות עוד לא התחיל
ותגלה שאיחרת ב24שעות בדיוק -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |