![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:30 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה פרשתי לדוקים
בבי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:31 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל עוד חניכות שלך לא רואות בגב שלל מקפצה את המצב טוב -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:32 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהייתי בי' ד', בי"א ז', בי"ב ט' ושנה שעברה ט' ו-י' מהממים אחד אחת סמינר הדרכה, 11 ימים ביער כפר החורש בסוף ט' המפעל הכי טוב שיש -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:32 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלא זה יותר נוראי בכללי לשמור על אחי הקטן זה נוראי. כי זה לא לשמור על ילד שובב בן חמש זה לשמור על שבעה ילדים שובבים בני5-7 אבל וואו מאיר אחלה קללות היו פה אנשים מה דעתכם שנעשה את זה לעיתים יותר קרובות? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:33 AM
|
||
לילה טוב חמודיםות שהולכיםות לישון
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:36 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בטוחה האמת אכן היו פה אחלה קללות וואלה אם הייתי עדיין מנהלת פה הייתי פותחת משחק פורום כזה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:38 AM
|
||
הצילו הגעתי לשעה שבה השטויות הכי הזויות מצחיקות אותי
בכל אופן חובבי מארוול https://www.instagram.com/reel/CURdBG5gMr7/...edium=copy_link -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:38 AM
|
||
פוף
יו יש לי קללה נוספת הלוואי ותיזכרו איך מנגנים את כל המנגינה של פור אליס ותנגנו ואז תבוא יחדה מעצבנת מבית ספר ותסגור עליכם את המכסה של הפסנתר. על הידיים. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:39 AM
|
||
טוב אני נראלי אלך לראות איזה סדרה
לילט נשמות נבוא לפה בפעם הבאה שיהיה לי זמן -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:40 AM
|
||
איי איי מה אני אעשה עם כל הקללות שיש לי.
הממ טוב נו יש לי אחת אבל אין קטע לזרוק אותה סתם לאוויר -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:41 AM
|
||
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:42 AM
|
||||
כל כך -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 01:50 AM
|
||
https://www.instagram.com/reel/CUZUEfGABNU/...edium=copy_link
...אוקי זה מוכיח שזו באמת לא השעה שלי לילה מצוין לכולם -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 02:05 AM
|
||
הו יו
מאיר פה רוצה משהו ממש אכזרי? הלוואי ותלך לטיול שנתי ובאכסניה תהיה גם חטב מבית ספר ערבי ואז תרצה ללכת לישון אבל יש שירים בערבית מבחוץ וגם כל מי שער מתנחל אצלך בחדר ואז בשלוש בבוקר כזה פשוט תצא למסדרון עם שמיכה וכרית ותלך לישון ושאחרי רבע שעה מורה תעיר אותך בצעקות של: מה אתה עושהההההה??? יש פה ערבים! (התשובה הנכונה אגב לענות היא: ואצלי בחדר יש מתנחלים!!!) -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 02:28 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
איזה יופי אנשים ערים
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |