![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 13:53 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו אז אני חצי עיוורת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג את היייייייי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 13:54 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החיים מהממים כשהמספר קטן מאחד שתדעי רק הצילינדר באסה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 13:56 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוווו הייי למרות שאני חושבת שדיברתי איתך רק איזה פעם אחת כשרק הצטרפתי וזה אבל מה נשמעעעע -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 13:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהייתי בבדיקת עיניים בדקתי משקפיים וזה היה ממש נוח דווקא
אבל בסוף מסתבר שהבעיה שהייתה לי עברה תוך כמה חודשים XD טליה אני רואה שאת מחוברתתת -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 13:59 PM
|
||
אני ידעתי ממזמן שאני צריכה משקפיים אבל ממש לא רציתי, בסוף נכנעתי וקניתי משקפיים, בהתחלה שנאתי אותם אבל עכשיו דווקא אין לי בעיה איתן (תודה הדוויג ;)) משקפיים זה מבאס בהתחלה אבל אפשר לחיות עם זה
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:00 PM
|
||||
ואני מדדתי את המשקפים שלך וזה עשה לי כאב ראש אז ציירתי לך על הקייס -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:00 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עם משקפיים תכף חמש שנים נראה לי ועדיין לא אוהבת את זה זה ממש תלוי בבן אדם האמת אבל שרוב הזמן לא היתה לי בעיה איתם. רק מהשנה האחרונה בערך כשהתחיל להיות אכפת לי ממראה חיצוני ושיט כזה :)) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:03 PM
|
||
משקפיים זה הכי מגניב
חוץ מזה חברה שלי עשתה משהו גאוני, נפל לה השפעת של הידית של המשקפיים ועכשיו זה חג כזה והיא פרצה עם זה מנעול -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:04 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
למזלי אין לי צילינדר אבל אני רואה מטושטש ממש שרוב הזמן אני עם משקפיים האמת אני חושבת שאני מורידה אותן רק כשאני הולכת לישון או כשנמאס לי לראות :))) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:04 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא המשקפיים שלי יפים לי
הם פשוט מציקים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:05 PM
|
||
אגב אבישג נראה לי את פה האם במקרה בא לך להמשיך את השרשור נורא משעמם לי
אם יש לך כוח>< -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:06 PM
|
||||
מה המספר שלך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:06 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישג אני? הממ כן אני כבר ממשיכה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |