![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:41 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אימה ומתח זורם אז אני או אולי איזה משהו על הפנימייה שלא היתה או טין וולף יהיה נחמד אבל אני מעדיף/ה לא רומאנס אלא אם זה סולאנג'לו או המועמדת עם דמויות מומצאות -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:43 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק פה כדי לציין ששרשורי המועמדת עם דמויות מומצאות שבו לשתי מועמדות יש רומן זה מדהים. ביי. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:45 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכןןןןןןןןןן יואוו שמץ האם זה בגלל שחצי מהסיפורים שאני כותבת זה על לסביות אבל שרשור פאמסלאש על המועמדת זה 3> יש לנו אחד כזה שאם אני אמצא אותו יש מצב אני אמשיך כי בא לי -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה תפתחי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:46 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באופן כללי שיפים פאמסלאש>>>>>>>>>כל שיפ אחר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:49 PM
|
||||
עכשיו אני מרגישה מאוד מובכת שלא קראתי המועמדת ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:50 PM
|
||||
אל חוץ מזה שמאוד כיף לשרשר על זה זה בעיקר ספר מעצבן עם דמויות שכל מה שבא לך לעשות כשאת קוראת את זה זה להעיף להן סטירה והכל שם קלישאה מטורפת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:50 PM
|
||||
כן לגמרי ^^למה מובכת? עריכה לנעמי: כן אבל קיארה כותבת ככ וואו למרות שקראתי גם את המיועדת וזה ליטרלי כמו המועמדת מישהי שמועמדת להיות נסיכה ולא בטוחה איזה בחור היא יותר אוהבת וזה ככ קלישאה ואוף הודעה זו נערכה ע"י Black Widow ב Oct 18 2021, 14:53 PM -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:52 PM
|
||
כי זה נשמע מדהים
ולא קראתי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:55 PM
|
||
אגב אני בדיוק קוראת ספר אחר של קיארה קאס (זאת שכתבה את המועמדת)
עוד ספר שבו הכתיבה המעולה שלה מתבזבזת על קלישאות ודמויות מציקות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 14:56 PM
|
||||
היא כותבת מדהים ואני מאוהב/ת קשות במקסון ובסלסט מאז שקראתי את הספרים (כן, זה הגיוני להיות מאוהבת בשתי דמויות אז שקט) אבל חוץ מזה זה פשוט קלישאה -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:00 PM
|
||||
גם מקסון וסלסט הם די קלישאות, אבל הם עדיין דמויות מקסימות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:03 PM
|
||
יאללה נעמי עשיתי טופס
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:12 PM
|
||||
כנל:) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 15:21 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבירומי אני מעריכה אותך
איך את לא זוכרתתת תקופה אחרתתת כשהיית קטנה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |