![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:30 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:31 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני מסכים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו חברה שלי התקשרה לשאול מה שלומי ואיך אני מרגישה אחרי יום ממש רע למה זה ככ שימח אותי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:32 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו התאריך של הניתוח שלי כבר עבר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האומנם? סתם אני נדחףת כי בא לי ואין לי מושג על מה אתם מדברים לא להרוג אותי -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני אגיד לך ככ מקנאה אני לא נושמת ראיתי עכעשיו את כל הממים של פלג נגד מאיר וזה כל כך הצחיק אותי צחקתי בקול -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:33 PM
|
||||
סתם, ברור שמאיר הוא האהוב על כולנו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:34 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שאחרי התא אני לא יכולה לכתוב הרבה ברצף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה אתה אמרת 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני? ראיתי את כל עונה חמש של צגב היום? לע
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:35 PM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:35 PM
|
||||
אני הכנתי את כולם הרבה לפני שתדעו יש לי תיקייה שלמה על המחשב רק של HPortal 2021 april fools memes אני די בטוח שאפילו לא שלחתי את כולם אני ארכז את כולם כשאגיע הביתה אם תרצו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:36 PM
|
||||
אויש קסום אתמול חברה שלי פשוטט שאלה אותי איך הבריאות הנפשית שלי ואם אני בסדר ואם אני מסתדרת עם החיים -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:37 PM
|
||||
I truly can't decide what is the meaning of this message -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |