![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:37 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מנהלת פושעת שמתעללת בחיות ולכם לא יש לי בת מצווה שאני מתחבאת בה בשירותים ולכם לא טוב סליחה שדיכאתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:38 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך נגמרו לי הסרטים לראות אבל
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו מדהיםםם (אוקיי המוח שלי אוטומטית קורא את זה בטון ציני זה לא ציני) האמת שהיא התקשרה כי הייתי חולה היום ולא באתי לבצפר אבל כן>< -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי זאת הכוונה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:39 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציירתי בפעם הראשונה משהו נהדר במחשב! וואה וואה איזה ניתוח -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:41 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✨"אם אתה מחר תתאהב במייקל ג'קסון אז אתה ביסקסואל"✨
אההההה אמאלה אני בוכה פה איזה ילד בכיתה שלי אמר את זה היום לילד אחר ומשום מה זה לא מפסיק להצחיק אותי השאלה האם זה רע שזה מצחיק אותי או לא אגב שלום לכם -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאנג! כע הייתי צריך לעבור ניתוח בגלל הגב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:42 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל רתיני שאני די בטוחה שהמנהלת שלי עשתה פשע
ללכוד חתול זה לא חוקי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מור
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא שחררה אותו אחר כך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:43 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוו מה הכול בסדר? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:50 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי
מה זה אומר צופה בסטטיסטיקות בחיים לא הבנתי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 19:50 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה שכבר שראית כי...טוב כי זה אתה אבל Inglourious Basterds זה אחלה סרט -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |