![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:45 AM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולללללל אני מדמיין את זה הצילוווווווו @אלכס הייייייי אני בסדרררר מה איתךךךךךךךךךךךךך שתנסח הודעה ארוכה ואז בטעות תיסגר לך הכרטיסייה והכל ימחק ![]() ותשכח לשמור את זה במקום אחר גם ואז גם תקבל אלצהיימר ולא תזכור בכלל את תוכן ההודעה ושהיית צריך לכתוב הודעה ![]() ואז כיתה א'4 לעולם לא יצאו לטיול השנתי. ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז הלוואי שתמיד תיפול לך הפרוסה על הצד של הממרח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר גרוע זה שהאוטובוס יהיה מפוצץ ויתרוקן תחנה לפני שצריך לרדת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:46 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי צריך סוללה בשירותים שתיהיה לבד בבית וייגמר לך הטישו בשירותים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממשששש החלום שלי היה שהיא ווובה התחתנו הזוג האהוב עליי❤️❤️ הפרק שהיא נפלה למיםחםם ראיתי אותו בריפיט וצחקתי כל כך הרבה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ררריק שלי. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הופההההההה קללת השנה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיתה א'4? יו צריך לעשות פעילות בפורום של קללות נוראיות כאלה אבל בגרסת הפורטל, כמו מה שכתבתם על לעצב אשכול מושקע עם ניסוח פצצתי ותמונות וצבעים וגדלים שונים ואז לסגור את הכרטיסיה בטעות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:47 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי נו אתה אומר את הדברים הלא נכונים. אני לא אוכלת בכלל לחם. אמממ הלוואי ותתקע במעלית עם המורה שלי של בר אילן. טוב זה כבר מרושע. אני לא מאחלת את זה גפ לאנשים שאני לא סובלת -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
תמיד אפשר לעשות שחזר כרטיסיה הדבר הנורא באמת הוא לרענן אותה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אה כן? אז שתסעי לחרמון, במקרה באותו יום יעשו שלום עם סוריה ויחזירו להם את החרמון יחד איתך! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
שתדעו שיש לי ספר של קללות ביידיש וזה די לוקח את הכל פה בהליכה
הקללות שם זה ההגדרה החיה לפאסיב אגרסיב -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לא אמרתי פרוסה של מה ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:48 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמו תסעו במיוחד לסנטר לקנות דיסק
ותגלו שהוא נגמר -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:48 AM
|
||||
טיל תהנה לי יש כבר מספיק דברים לנסח -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |