![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:30 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי חוץ ממחזור ועוד דברים לא נחמדים ואני מניחה שזה אינדיבידואלי אבל אני אוהבת להיות נקבה סו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאן אריאל במהדורת החדשות הב-
אה שיט היא עסוקה בלשיר זמן לראות תינוקות נופלים מסירות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע
לא הייתי רוצה להיות בן נגיד לדעתי זה פשוט גם בנות > בנים לא סתם אנחנו קורעות אותם במחניים -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי היה פה בלבול בין בת לנקבה 🧐 @פלג ווי אתה יודע שבאמת היה לי באג פה בשבוע האחרון הוא תוקן מעצמו ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:31 PM
|
||||
מה עשיתי -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:31 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם עוד חשבתי שיש גבול לכמה נוראי הקוד של הפורטל יכול להיות
ואז ראיתי את הקוד בלוק הזה ליטרלי SQL באותיות קטנות עם משתנים באותיות גדולות מה לעזאזל זה לא בריא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:32 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו נכון אז להגיד שחוץ ממחזור זה אחלה זה גם "לכן אולי" @חנה פסדר נו כי גם אם אני קוויר אני כאילו עדיין נקבה בכל מקרה סוו -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
איזה לא איכותיים שוק הלם תדהמה ציפיתי ליותר -------------------- 💋
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלום סתם מצחיק שאת שרה באקראיות כזו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:33 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אווף עכשיו אני בוכה כי טבע לי נמלה בקפה ):
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אם יש לך דברים קטנים שהיית רוצה שישתנו אז תגידי אני אנסה לארגן לך איזה משהו אבל דברים קטנים כי מעבר לזה זה עבודה של מלא זמן של לתרגם את הקוד לקוד קריא ואין לי כח לזה באמת שלא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הייתי רוצה להיות בן
מצד שני גם בת זה לא להיט -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:34 PM
|
||
כמו שאחותי החורגת אמרה פעם, "Every sex has its own fuck ups"
וזה משפט נהדר כי זה יכול להתפרש בצורה אחת או אחרת. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי איי איי מה נעשה ככה זה אבל אי אםשר להגדיל את המסך? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן סרט מקסים עם שחקנים מקסימים אההה הידד הכל שם ככ...מדיוק? זה מדהים וכל פעם שאני רואה את זה שוב אני מגלה שם מלא הכנות חדשות לטוויסט והסוף פשוט כזה אייקוני יו -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |