![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:40 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם חסר לך מה לעשות אולי תסדר אותו ואז באמת תוכל לבקש כסף D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:40 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב טוב ששמת לב באמת -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:41 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה א- -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קרה היום לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאור הכין סקין לפורטל ושלח לי פעם האמת שזה היה די נוח
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכינוי הכי טוב שמישהו אי פה יכל לחשוב עליו חוץ מגאון הדור שגם עליו אני חשבתי -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אוףף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:42 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ראיתי את הכל בידיעה של הטוויסט וזה היה ממש מעצבן :< אבל זה עדיין סרט ממש גאוני בכל כך הרבה דרכים וואו הפלאשים של ההוא בהתחלהה והכל מתחבר כזה. כן פינצ'ר בהחלט ידוע בתור במאי שאוהב לדייק לפרטים הקטנים. וואו כן הסוף נפלא -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה בשביל להגיד שהן לא מתפרקות באופו רשמי ממה שהבנתי
אבל בנובמבר צפוי פירוק @סופי כן אבל לפני איזה כמה שעות טובות וזה גם היה די צפוי שזה יקרה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Perhaps אגב אני ממש רוצה לדעת מה היה המשתמש הקודם שלך פה אם לא בא לך להגיד פה אז את יכולה בפרטי אם בא לך אבל אני ממש רוצה לדעת. אם לא מפריע לך. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:43 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל היי אנחנו יכולות ללדת זה די מטורף
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך להכין למחרתיים פרזנטציה של חמש דקות בדיוק על מוטיב הנקמה בסרטים של טרנטינו למורה המעצבן ההוא ואין לי שמץ מה לעשות הצילו
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שלחי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:44 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב כבר כמה שאלו אותי היום Clara Oswald מי שעושה לי סטוק מת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:44 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווווו מצגות זה כיף אני מהאלה שממש ממש אוהבים לעשות מצגות ובעיקר להציג אותן. כיף. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |