![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:53 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי ללכת הביתה אבל אני תקועה פה שנים בטח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:53 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פססט תעבירי לי את החרמשים הישנים שלך פססט -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:54 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג מזל טובבבבבבבבבבב
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי מי מי -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארבעה תווים? הממ עידו הוא הרי הגיש בזמנו מצע לידיעות ? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ספר לנו מנחשת סופי אבל -------------------- 💋
|||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי להיות אי"ע עכשיו אבל האם אני אתמיד בזאת
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:55 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז
עכשיו בא לי לנהל פורום -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:56 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אכן אבל לא הגשתי לעכשיו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוווו מזלט אריאל ואמקיי ווריאן
מגיע לכםן ככ וגם מי שלא נבחר.ה אתם מהממים וזה לא משנה אם אתםן סגולים או לא -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הופתעתי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם זה אומר שהדרכת הבית פנויה???
סליחה על הטקט אבל אני רוצה כבר איזה שנה את הדבר הזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן יאללה גו אתה תהיה הנהלותי מעולה. תשנה רק כינוי לבראון שיפ )ואל תשכח שאמרת לי בזמנו שאם אתה עולה להנהלה תביא לי את מה שיש לך, כי תכלס בתקופה האחרונה אני חוסכת למשנה כינוי וכל פעם תורמת לאחרים שקרובים יותר) -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:57 PM
|
||
כל אלה שלא נבחרו, אני רוצה להגיד שאני בטוחה שהמצעים של כולכם היו מדהימים, אתם כולכם מהממים בטירוף וכל הכבוד על האומץ בכלל להגיש!!
שימו לב שהגישו סביבות העשרים ונבחרו שלושה אז תמיד אפשר להתמרמר ביחדדד יהי מגניב -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 20:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאו מזלט אנשים
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |