![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:48 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לכאן אחת עשרה סרטון של מלך על קללות ביידיש -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע כיתה א הם קטנים כאלו הם אוהבים טיולים -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז רק אצלי הקללות ביידיש של סבא וסבתא שלי היו פשוט הקללות הנוראיות שמשתמשים בהם בעברית, רק ביידיש? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:49 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי וואי קרב עקוב מדם על התואר קללת השנה אנשים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה
מתי השבוע יפרסמו טת התוצאות חשוב כי אני כנראה אהיה בלי טלפון איזה יומיים -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם גדולים אוהבים טיולים נראה לי אבל איך כיתה א4 קשורה להודעה שנמחקה ולמה בגלל זה הם לא יצאו לטיול השנתי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יש גם כאלה ואז יש דברים בסגנון של "אמן שתהיה כל כך עשיר שבעלה של אלמנתך לא יצטרך לדאוג לפרנסה שלו" -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:50 AM
|
||
אני מאוד אוהבת טיוליםםם בא לי טיוש
יש לנו טיוש עם שינה השנה מי רוצה לספר לי חוויות -------------------- 💋
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר
אמן יפול לך הטלפון לחריצים לש הביובים האלה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
של מצה? או יאלחה שתחביא את האפיקומן ותשכח איפה החבאת אותו ותמצא אותו דקה אחרי סוף זמן אכילת אפיקומן לפי כל הדעות אוי הבנאדם אבל מעצבן ברמות היום בשיעור הוא היה כזה: קיבלתי עובר בקושי בבגרות במתמטיקה והוא קיבל 98 ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כיכיכי כותב ההודעה הוא בעצם בועד הכיתה של ההורים ואחראי על הטיול ואז לא יהיה טיול כי בעצם גם המורה ושאר הילדים יחלו באלצהיימר כדי שהסיפור יצליח ולא יהיה טיול ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 00:51 AM
|
||||
זהו אז את הדברים האלה אני מכיר מהסרטון של מלך זילברשלג. סבא וסבתא שלי היו כזה אומרים אחד לשניה "שמן", "מכוערת", "טיפש" וכמה דברים יותר גרועים שהייתי מקבל אזהרה אם הייתי כותב אותם פה הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Oct 18 2021, 00:51 AM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני כאן כדי להגיד
מחזור< הכל -------------------- 💋
|
|
|
||||
זה אחלה כזהההה יכול להיות מעצבן אבל חוויה נחמדה סך הכל ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי קללות ביידיש זה השיא י ששם כאלה אמן לא תוכל להחזיק כוס תה מרוב היהלומים על היד שלך ולסבתא שלי היה פעם איזה אחת עם סמטה כלב ועוד איזה מהשו ברגל -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |